Je bent hier
Home > Headlines > 6 tips om je seksleven een boost te geven

6 tips om je seksleven een boost te geven

6 tips om je seksleven een boost te geven

We willen het niet altijd toegeven maar feit is wel dat in relaties de spanning na jaren vaak vermindert. Tel daar gerust nog eens kinderen bij op en wat je krijgt is een heel ander liefdesleven dan dat je voorheen gewend bent. Heel normaal uiteraard. En gelukkig draait een relatie niet enkel om seks maar het maakt er wel een belangrijk deel van uit. Het is zeker dus niet gek dat we meer uit onze seksleven willen halen! En daarom is het  belangrijk om zo nu en dan de seksleven een boost te geven. Want ja echt.. ook jij kunt je relatie en seksleven heel wat spannender en pittiger maken. Met deze tips blaas je jullie bedroom-sessie een nieuw leven.

#1 Nieuwe Standjes
Je seksleven een boost geven hoeft per definitie niet super veel van je te vergen of ingewikkeld te zijn. Begin daarom gewoon met het uitproberen van nieuwe standjes. Wees creatief en voel je vrij om nieuwe dingen uit te proberen. Op het world wide web zijn tig voorbeeld-standjes te vinden om mee aan de slag te gaan. Probeer ook eens (of met regelmaat) ochtendseks. Ochtendseks draagt, door het hormoon oxytocine dat vrijkomt, namelijk bij dat je de hele dag door verliefd voelt. Het resultaat hiervan is dan weer dat je meer zin in seks hebt.

#2 Seks op ongewone plekken
Combineer nieuwe standjes met ongewone plaatsen en wat je krijgt is meer spanning en genot. Seks op een andere locatie dan de slaapkamer is super spannend. Nou bedoel ik niet perse buitenshuis, maar gewoon binnen het eigen huis. Gebruik de eettafel of wasmachine (eventueel terwijl deze aanstaat) eens voor een ander doeleinde. En… onder de douche doet het altijd wel goed. Wil je het toch eens buitenshuis doen, probeer dan eens het balkon, tuin of zoals velen jou al voor zijn gegaan: de auto. Fun gegarandeerd!

#3 Seksspeeltjes
Naast nieuwe seks-standjes is het introduceren van seksspeeltjes ook een goede alternatief om je seksleven uit de sleur te halen en pittiger te maken. Op seksgebied zijn er diverse speeltjes om je naar een climax van seksueel genot te brengen. Van toestellen dat pulseert tot vibreert. Van zacht tot hard en van enkel tot meerdere vibratieniveaus. Verdiep je eens in sensuele speelgoed en kijk wat bij jou en jouw wederhelft past. Succes gegarandeerd!

#4 Erotische rollenspellen
Niet zozeer voor iedereen om opgewonden van te raken maar voor de meesten van ons is sensuele rollenspel een leuke manier om de seksleven spannend te houden. Met rollenspellen kun je jouw sekspartner helemaal gek maken. Zelfs samen erover praten draagt bij dat jullie beiden geil worden. Op het world wide web vind je wederom zeeën van ideeën om een kans te geven. Vul bijvoorbeeld samen een doosje met seksuele wensen & fantasieën en werk deze vervolgens af.

#5 Sexy strip-tease
Wil je jouw lover helemaal gek van verlangen maken? Geef hem dan eens een sexy strip-tease. Een ondeugende trip-tease sessie staat namelijk bekend als hét verleidingsmiddel om je sekspartner behoorlijk op te winden. Derhalve zeker de moeite waard om eens uit te proberen. Trek een sexy lingerie aan maar laat zeker ook wat aan de verbeelding over. Je kunt ervoor kiezen om een sexy outfit aan te trekken zodat je genoeg kledingstukken hebt om één voor één (heel verleidelijk) uit te trekken. En zorg tenslotte voor een sensuele sfeer met kaarsen (of gedempte lichten) en muziek. Zet hem op een stoel and get the party started!

#6 Erotische-massage
Een ander manier om je lover behoorlijk op te winden is middels een erotische massage. Een erotische massage is intiem en ontspannend, maar bovenal een uiterst geschikt manier om de sensuele spanning behoorlijk op te bouwen. Het is een geweldige vorm van voorspel dat zal leiden tot een mind blowing seks. Ook bij een erotische massage is het belangrijk om voor een juiste setting te zorgen. Creëer de juiste sfeer met muziek en brandende kaarsen en trek iets pikants aan (of niets). De kans is groot dat je thuis een flesje babyolie hebt liggen. Gebruik deze eens voor een ander doel. En… geniet van elkaar!

Lees ook 11 Feitjes Die Je Nog Niet Wist Over Zoenen

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top