Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > W7 Delicious Natural & Berry Eye Colour Palette

W7 Delicious Natural & Berry Eye Colour Palette

Het Britse cosmeticamerk W7 kennen we tegenwoordig allemaal wel. Het bedrijf profileert zich als een budgetmerk dat vooral dupes van bekende merken ontwikkeld. Naast dat hun dupes vaak een goede kwaliteit hebben worden ze ook voor een fractie van de prijs van het echte product verkocht. Ook dit W7 Delicious natural & berry eye colour palette schijnt een dupe te zijn en in dit artikel kun je het product van dichtbij bekijken.

Het W7 Delicious palette schijnt een dupe van het welbekende Anastasia Modern Renaissance palette te zijn. Waar Anastasia haar palette voor rond de € 55,- verkoopt gaat deze W7 Delicious palette voor nog geen tientje over de toonbank. Ten opzichte van die €55,- wat je voor Anastasia betaalt een prima prijs, vind ik zo. Beide paletten bevatten ieder 14 hele mooie en warme kleuren variërend van nude, bruin tot paars/roze tinten. Het kartonnen doosje van het W7 Delicious palette is met haar roze/paarse kleur lekker opvallend en is er op de achterkant naast een overzichtje van de kleuren die in het palette te vinden zijn ook een opsomming van de ingrediënten. Het blijft naar mijn mening overigens een groot gemis wanneer tinten uit een palette geen namen mee krijgen.

De binnenkant van het palette stelt niet teleur. De deksel gedeelte is voorzien van een spiegel en van de kleuren word je lekker vrolijk. Het doosje sluit door middel van een magnetische sluiting heel gemakkelijk. Tenslotte vind je in het palette een kwastje om de oogschaduw eventueel mee aan te brengen. Een totaal palette dus!

Aan het uiterlijk van het palette is aandacht besteed maar ons gaat het uiteraard vooral om de oogschaduws zelf. De kleurenpalet laat ons aan prachtige warme herfstkleuren denken en hebben verschillende finishes: van mat tot shimmer. Dat is al een pluspunt! Daarnaast zijn ze vrij zacht van structuur en makkelijk te blenden. Pas wel met het aanbrengen op want de oogschaduws kruimelen en kunnen derhalve voor fall-out zorgen. Dit is wat ons betreft een grote nadeel. Maar daar blijft het helaas niet bij…

De pigmentatie van de oogschaduws verschillen per kleur enorm. Terwijl sommige tinten haast geen kleur afgeven valt over andere tinten niets op aan te merken. Erg jammer dus dat ze niet allemaal even goed gepigmenteerd zijn.  Maar goed….wanneer je naar de aanschafprijs kijkt mogen we in principe eigenlijk niet klagen…

Of de W7 Delicious natural & berry eye colour palette de aanschaf waard is kan ik het volgende hierover zeggen: het is een twijfelgeval en dus persoonsgebonden. Het palette is een lust voor het oog  en is het een echte eyecatcher. Maar kijken we puur naar de pigmentatie, laat deze W7 Delicious palette te wensen over. Wel is dit palette ideaal wanneer je met name op zoek naar subtiele tinten, eventueel voor een natuurlijke look, bent.

 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “W7 Delicious Natural & Berry Eye Colour Palette

  1. Inderdaad erg jammer dat het pigment zo tegenvalt, het palette zelf, de tinten, is wel echt heel mooi. Mooie foto’s ook!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top