Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Vrouwen met moeilijke maten laarzen

Vrouwen met moeilijke maten laarzen

laarzenVeel vrouwen hebben moeite met het vinden van geschikte laarzen

Een vriendin van mij gaf me een aantal maanden terug een waardevolle tip voor het kopen van laarzen. Ik heb namelijk brede kuiten en ga daarom niet graag naar ‘normale winkels’ om laarzen te passen.

Als je dacht de enige te zijn die moeite heeft met het vinden van laarzen die echt lekker zitten dan kan ik je gerust stellen. Er zijn namelijk vele vrouwen die moeite hebben met goed passende laarzen te vinden. Allereerst is het moeilijk om naar de winkel te gaan en laarzen te passen als je maten hebt die afwijken van de gemiddeldes.

Dankzij het internet kun je gemakkelijk online bestellen en thuis laarzen passen zonder dat de verkoopster en andere klanten om je heen kunnen meekijken. En zitten de laarzen niet perfect dan is het een kleine moeite om ze kosteloos te retourneren naar de webwinkel van jouw keuze.

laarzen 1Waarom zijn laarzen zo lastig te passen?
In tegenstelling tot de meeste kledingstukken heeft een laars 2 maten die bepalen of deze de goede pasvorm heeft voor jouw voeten. De schachtmaat en de voetmaat. Met de schachtmaat wordt aangeduid welke breedte de schacht heeft en of deze goed past om jouw kuiten. Daarom wordt de schachtmaat ook wel aangeduid als de ‘kuitwijdte’.
Om de schachtmaat te weten te komen dient je de omtrek van jouw kuiten op te meten. Daarna kun je met behulp van een kuitwijdte calculator kijken welke maat je hebt.
De maten variëren van S,N en 1XW t/m 6XW waarbij S voor smalle kuiten is en 6XW de breedste kuitmaat is.

Speciaalzaken voor moeilijke maten laarzen
Als je direct online wilt kijken of er laarzen zijn die je mooi vindt en verkrijgbaar zijn in jouw eigen maat, neem dan een kijkje bij de Laarzenwinkel.com. Deze winkel biedt een uitgebreid assortiment in smalle en brede laarzen. Binnen enkele dagen ontvang je de laarzen thuis en retourneren is geen enkel probleem. Mocht u vragen hebben dan is de klantenservice altijd bereikbaar om je verder te helpen. Zowel telefonisch als per mail reageert de klantenservice snel op mijn vragen.

Andere winkels bieden alleen de meest voorkomende maten aan waardoor een grote groep vrouwen weinig kans van slagen heeft.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Vrouwen met moeilijke maten laarzen

  1. @kiss & Make-up, dat kan natuurlijk ook het geval zijn, heb zelf dikke kuiten. Het is inderdaad vervelend wanneer je leuke laarzen tegenkom en deze hierdoor niet kunt kopen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top