Je bent hier
Home > Lifestyle > Events > Verslag: 90 jaar vriendschap van Winnie de Poeh!

Verslag: 90 jaar vriendschap van Winnie de Poeh!

Ik kan denk ik met zekerheid zeggen dat Winnie de Poeh een van ’s werelds bekendste beer is. Deze liefdevolle en trouwe beer met zijn opvallende kleur gaat heel wat jaartjes mee en vierde onlangs 90 jaar vriendschap. Mommyonline was erbij!

Velen van ons zijn opgeroeid met Winnie de Poeh. Als kleine meid had ik zelf een oudere (grote) en een baby (kleine) Poeh-beer en nu in huize Mommyonline zijn diverse Poehknuffels te vinden. Erg leuk vonden mijn beide meiden en ik het dat we uitgenodigd waren om 90 jaar vriendschap van Winnie de Poeh te vieren.

Zoals we wel weten zijn de oorspronkelijke verhalen over Winnie de Poeh geschreven door de Engelse schrijver A.A. Milne, voor zijn zoon Christopher Robin Milne, ook wel bekend als Janneman Robinson. Deze achtergrondinformatie is hoogstwaarschijnlijk dan ook de reden dat de feestlocatie tot een Engelse tuin omgetoverd was en wij met diverse smakelijke Engelse brunchlekkernijen verwend werden.

© Twycer / www.twycer.nl
© Twycer / www.twycer.nl

90-jaar-vriendschap-poehTerwijl wij van alle lekkernijen genoten las Job Schuring (de Nederlandse stem van Winnie De Poeh) verhaaltjes voor uit de exclusieve verhalenbundel ‘Winne De Poeh – Op Avontuur in Nederland’ die ter gelegenheid van Poeh’s feest is samengesteld. Maar liefst 8 unieke tekeningen sieren de verhaaltjes over de populairste en karakteristieke plekken van Nederland.

Natuurlijk draaide het evenement om 90 jaar vriendschap van Winnie de Poeh maar wij konden ook een blikje op de baby collectie van Poeh-beer werpen en wat zijn ze leuk en schattig. De gehele babycollectie vind je terug op bol.com.

© Twycer / www.twycer.nl
© Twycer / www.twycer.nl

Om deze feestelijke viering af te sluiten mochten we voor vertrek ieder een eigen boeket samenstellen en een goodiebag in ontvangst nemen. Mijn dames en ik hebben ontzettend genoten, heel erg bedankt @Disneynl voor de gezellige ochtend!

Aftermovie gemaakt door @Disneynl

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Verslag: 90 jaar vriendschap van Winnie de Poeh!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top