Je bent hier
Home > Baby & Kind > Movie Sunday | Angry Birds: De Film + Winactie

Movie Sunday | Angry Birds: De Film + Winactie

Ik ben een zomertype! Ik houd van de lange zomerse dagen en het bijbehorende zon. Van de winter ben ik minder fan maar toch hebben de donkere maanden ook wel dingen waar ik van kan genieten. Zo hebben wij in huize Mommyonline in deze periode geregeld een familie filmavond met natuurlijk bakken vol met popcorn. Dit doen we in de zomermaanden niet omdat het buiten lekker lang licht is en de kids dan tot ‘laat’ buiten mogen spelen. Afgelopen zaterdagavond hielden we, na een zomerbreak, voor het eerst weer eens een familie filmavond en wat hebben we gelachen.

De keuze voor een film was snel gemaakt. Het werd Angry Birds: De Film.

angry-birds-de-filmHet verhaal
Maak er een feestje van met de populaire animatiefilm Angry Birds: De Film van Sony Pictures Home Entertainment. De film is gebaseerd op de meest gedownloade app allertijden (bijna 3,5 miljard downloads).

Angry Birds: De Film neemt ons mee naar een eiland dat volledig – of bijna volledig – wordt bewoond door gelukkige vogels die niet kunnen vliegen. In dit paradijs zijn de temperamentvolle en humeurige Red, hyperactieve en supersnelle Chuck, en de opvliegende Bomb altijd al buitenbeentjes. Maar wanneer er vreemde groene biggen op bezoek komen, zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de biggen van plan zijn om zo hun huis te kunnen beschermen.


Onze Mening
Angry Birds: De Film is gebaseerd op de bekende mobiele games dat velen denk ik wel kennen. De film sluit prima aan op het spel en kan een gevoel van herkenning naar boven roepen. De film is mooi vormgegeven, is goed te volgen en de personages zijn leuk. Het zit vol met grappige momenten en is een super leuke film om samen met je kids te kijken. Zowel jong als oud zal van deze film genieten want naast grappen voor de jonge kijkers zitten er ook leuke verborgen volwassen humor in. We hebben dan ook bij diverse scenes erg moeten lachen.

Al met al vonden wij Angry Birds: De Film een geslaagde animatiefilm. Een must-see film als je het mij vraagt. En daarom geeft Mommyonline 2x Angry Birds: De Film weg! Kans maken?

Vertel ons hieronder wie jou (of dat van jouw kind) favoriete personage is en waarom. Let erop dat je een geldig e-mailadres invult!

Verder wordt het gewaardeerd wanneer je Mommyonline via Facebook en Instagram volgt.

De winactie loopt tot en met zondag 30 oktober 2016. Op maandag 31 oktober 2016 zal de winnaar hier bekend worden gemaakt.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

28 thoughts on “Movie Sunday | Angry Birds: De Film + Winactie

 1. Red , lekker temperamentvol en altijd slecht gehumeurd , grappig om te zien!

 2. Red vond mijn jongste zoon van acht ontzettend geweldig, iedere keer als die ontplofte lag hij in een kreuk..

 3. Jesse (7) vindt hal heel leuk omdat hij als hij met een katapult schiet zo leuk rond draait en weer terug komt bij de katapult.

  Lucas (4 bijna 5) kan niet kiezen. Vindt het gewoon een hele leuk film!

  Die willen we graag winnen!

 4. Mijn dochter Sterre vind Bomb het leukste , omdat hij de hele tijd ontploft.

 5. Had hem geleend van iemand, en hier sloeg Bomb in als een bom bij de kleine man van 4. Hij lag helemaal in een deuk. Terrence deed het ook goed overigens 🙂

 6. Mijn zoon zag vandaag bij onze winkel dat we kunnen gaan sparen voor angry bird knuffels en sleutelhangers als het aan hem lag nam hij ze allemaal meteen mee. De dvd zou dus echt al een super cadeau zijn voor hem omdat we toch veel moeten sparen voor we 1 knuffel hebben.

 7. The Bomb!!!! Knaller van een vogel 🙂 hihi. Heel graag een kansje om samen heerlijk van deze film te kunnen genieten!

 8. Red is de absolute favoriet van mijn kids! Ze vinden hem heerlijk omdat hij altijd zo lekker nors is. Wat zou het gaaf zijn als ik zou winnen daar zouden mijn kids dol blij mee zijn!

 9. Mijn dochters zijn gek op Chuck, voornamelijk omdat de stem ingesproken is door hun held Enzo Knol

 10. De vogelverschrikker! Mijn kinderen (en man) moeten nog steeds heel hard lachen als ze dat geluid nadoen

 11. Red! Ik weet niet of het echt vanwege zijn karakter is, maar ze vinden hem er het leukste uit zien.

 12. Red. Dat is gewoon de hoofdrolspeler en ik denk dat vooral zijn kleur mijn kids erg aan stond.

 13. Mijn twee oudste kinderen moeten erg lachen om Red. Ik zou de film graag voor ze winnen.

 14. De favoriete personage van mijn zoontje is Chuck. Misschien omdat ze beide zo hyperactief zijn? ? Heel leuke film, erg veel gelachen. Ik doe graag mee. Cadeautje voor mijn nichtje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top