Je bent hier
Home > Headlines > Vagina-verstrakker

Vagina-verstrakker

Wanneer een vrouw ervoor kiest proberen zwanger te worden – inderdaad proberen, want een kind krijg je, die neem je niet – weet ze vaak wat er zoal bij een mogelijke zwangerschap komt kijken, wat een zwangerschap en het krijgen van een kind met je lichaam doet.

Zo weten wij allemaal dat onze borsten (uiteindelijk) gaan hangen. Wanneer je borstvoeding gegeven hebt wordt dit ‘hangproces’ enigszins versneld. Dat, wanneer er een kind uit je vagina komt, het logisch is dat je vagina nooit meer hetzelfde als voorheen zal zijn. Laat staan wanneer je meerdere kinderen gebaard hebt. Een veel minder strakke vagina is simpelweg wat je overhoudt aan het krijgen van kinderen.
Niemand zal ervan opkijken dat de vagina van een vrouw met kinderen niet zo strak meer is als in haar kinderloze jaren. Maar ondanks dat, is het nooit bij mij opgekomen om mijn vagina dusdanig te laten behandelen om het weer strakker in model te krijgen.

Wat dat betreft zijn wij ‘Nederlanders’ heel anders als mede-moeders uit Amerika. Want daar schijnt een vaginale correctie veelvoudig voor te komen. En dat door plastische chirurgie. Amerikaanse vrouwen laten hun vagina opereren om meer te genieten tijdens de seks of om het “mooier” te maken.

Net wanneer ik dacht dat het niet gekker kan, heeft een bedrijf in Amerika, Viveve genaamd, een apparaat ontwikkeld dat je vagina vernauwt. En dit kun je gewoon thuis door middel van radiogolven doen. Om een strakkere vagina te krijgen moet je enkel je vagina een half uur lang met het apparaat bestralen. Het bedrijf beweert dat je na enkele maanden het verschil zult merken.

Ik persoonlijk zie mezelf zo’n apparaat, en helemaal niet op radiogolven, nooit gebruiken. Want wat voor invloed zou dit apparaat op het lichaam van een vrouw hebben? Met name op de eicellen? Of op de toekomstige kinderen? Is er überhaupt voldoende onderzoek naar gedaan? Ik kan moeilijk geloven dat zo’n apparaat, dat op radiogolven werkt, geen negatieve effecten heeft.

Het moet niet gekker worden. Wat mij betreft, weg ermee! Wij worden al voldoende blootgesteld aan radiogolven, dan moet ik wel gek zijn om, daarnaast, mezelf met zo’n apparaat te bestralen. Ik ben een ‘gewone’ vrouw en ik hoef mij niet dermate te perfectioneren. En wat de seks betreft: ik geniet er ondanks mijn ‘uitgerekte’ vagina gewoon van. Waarom dan zoveel moeite doen om het strakker te krijgen? En ik houd simpelweg mijn benen netjes bij elkaar, dus of het nou mooi of lelijk is, niemand, behalve mijn wederhelft, die dat ziet.

Bron:telegraaf.nl , viveve.com

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Vagina-verstrakker

 1. Wat een ontzettende onzin. Wie dit verhaal geloofd mist een paar steekjes…………………………………..

 2. hahahahha, wat grappig. Ik ga even lekker een half uur lang met zo’n ding in mijn vagina zitten.
  Is de penis vergroter geen succes dat ze het nu bij de vrouw moeten gaan proberen? Belachelijk.
  Alles om geld te maken he, ongeacht de gevolgen voor de vrouwen die het gaan gebruiken

 3. Ik zie het helemaal voor me, 30 minuten lang het apparaat in je vagina. Alles voor de schoonheid 🙂
  Nee, mij niet gezien, mijn vagina is goed zoals het nu is.
  Inderdaad enkel je partner zit het, het doet niet mee aan schoonheid wedstrijden of zo, het zal dan ook niet onder schijnwerpers gezet worden om vervolgens beoordeeld te worden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top