Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Unboxing September Nailbox Temptation!

Unboxing September Nailbox Temptation!

Veel eerder dan de vorige paar boxen is hier de september Nailbox unboxing. De thema van deze maand is Temptation.

Geef je over en laat je verleiden door de prachtige en verleidelijk kleuren in deze september Nailbox “Temptation”. 

unboxing-nailbox-septemberZoals ik in mijn vorige unboxing artikel al aangaf wordt de prachtige swatches door Cindy van Brilliantnails.nl gemaakt.

nailbox-september-2016-2De september Nailbox Temptation bevat maar liefs vijf onweerstaanbare kleuren om je nagelstash mee uit te breiden. Onze box heeft een rode Cover Shoot nagellak maar per box kan dit verschillen, sommige boxen hebben namelijk een mint groene kleurtje.

Ik begin met een van mijn favoriete lakjes uit de box. Nails Inc. Uptown is een prachtig nude/rozige kleurtje met een geweldige glans. De lak heeft een geweldige formule, lakt heerlijk en dekt prima met twee dunne laagjes.

Mijn tweede favoriet! Cuccio heb ik pas sinds kort ontdekt en ik ben fan. Dit is Lost Innocence en wat is het een heerlijk zachte kleurtje. Ook dit lakje heeft een super glanzend finish en dekt met twee laagjes. Dit kleurtje is voor velen weliswaar een zomer kleurtje maar zelf kan ik dit lakje het hele jaar door dragen.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo’n grote fan van paarse lakjes ben maar uitzonderingen zijn er. Dit tweede Cuccio lakje heet Temptation en komt niets tekort. Wat een prachtig lakje is het!

De glitter top coat uit deze Nailbox. Cover Girl Pink Twinkle zit vol roze maar vooral gouden glitters en staat op bijna ieder lakje mooi. Persoonlijk vind ik deze top coat het mooist over Cuccio Lost Innocence maar over Cuccio Temptation en Nails Inc. Uptown  staat het ook heel mooi. Een grote voordeel aan deze top coat is dat het niet moeizaam verwijderd.

In een thema dat Temptation heet kan een rode nagellak eigenlijk niet ontbreken. De kleur rood is naast de kleur van liefde ook de kleur van verleiding. Dit is Cover Shoot Nail Polish 4. Helaas geen naam maar een saai nummer. Cover Shoot is overigens een nieuw UK cosmetica merk dat enkele maanden terug haar website en collectie lanceerde. En als we het over hun lakjes hebben, zijn ze goed bezig.

nailbox-september-2016-3nailbox-september-2016-4

De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je wat goedkoper uit.  Meer informatie over de Nailbox vind je op www.nailbox.nl

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top