Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Faby Nature Collection

Faby Nature Collection

FABY stelt voor: Faby Nature, een nagellaklijn met 87% natuurlijke ingrediënten

Het nagellakmerk FABY, recent gelanceerd in Nederland en gekend voor haar gezondheids- en milieubewuste filosofie, stelt voor: Faby Nature. Een nagellaklijn met 87% natuurlijk ingrediënten.

De collectie bestaat uit 6 stijlvolle en op de natuur geïnspireerde kleuren in een formule die niet alleen de gezondheid van de nagellakdraagster vooropstelt, maar ook op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd wordt. Veiligheid en kwaliteit zijn de keywoorden van deze collectie. De Faby Nature nagellaklijn lakt gemakkelijk en egaal en droogt snel.

De ingrediënten, waarvan 87% van natuurlijke origine is, worden gewonnen uit houtpulp, katoen, maïs, maniok en andere plantaardige grondstoffen. De producten bevatten geen enkel ingrediënt dat werd gewonnen uit petroleum. Voor het beschermen van de nagels is het dan ook niet nodig om je nagels van een basecoat te voorzien, gezien de bestanddelen en pigmenten van Faby Nature schadeloos zijn.

De 6 kleuren van Faby Nature zijn geïnspireerd op de scheppende kracht en harmonische elementen van de aarde, geschikt voor de bewuste, stijlvolle vrouw.
faby-nature-2faby-nature-3ETRUSCAN CLAY – een grijze nude kleur met een antieke en verfijnde tint
AFROMOSIA – een chocoladebruine tint
100% CASHMERE – een roze, beige kleur met een warme omhelzing
CYMBIDIUM – een groengele kleur met scherpe orchidee tonen
PEAU D’ANGE – een warme en zachte koraalkleur
SILK COCOON – een romig, lichte kleur die staat voor elegantie

 

Faby Nature is nu verkrijgbaar in Nederland via fabyshop.nl voor €16,00 (per stuk)

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top