Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Unboxing Maart Nailbox A Tale of Nails

Unboxing Maart Nailbox A Tale of Nails

De maart Nailbox ‘A Tale of Nails‘ draait om betovering, of beter gezegd: je door de prachtige lakken laten betoveren. Be our guest en laten we gelijk beginnen.

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de verfilming van Disney’s Beauty and the Beast momenteel in de Nederlandse bioscopen draait, mijn review van deze remake kun je overigens hier nalezen. En dat Morgan Taylor zich door deze film heeft laten inspireren om een exclusief en geheel bijpassende collectie te creëren is, denk ik, bij velen wel bekend. Helaas is de ‘Morgan Taylor Beauty and the Beast’-collectie niet in Nederland verkrijgbaar. Maar om onder andere ons Nederlanders toch tegemoet te komen heeft Morgan Taylor een identieke collectie uitgebracht, alleen onder een andere naam: Fables & Fairytales. En deze is wel gewoon in Nederland te koop! De kleuren uit de Fables & Fairytales-collectie zijn identiek aan die van de Beauty And The Beast-collectie, het verschil zit hem enkel in de namen van de lakjes die veranderd zijn.

Voor de maart Nailbox hebben wij op onze beurt, ons door de Morgan Taylor Fables & Fairytales-collectie laten inspireren. Nailbox ‘A Tale of Nails’ bevat dan ook drie lakken uit deze betoverende collectie waaronder de prachtige rode/roze lak waar de maart Nailbox haar naam aan te danken heeft.

Wanneer je de maart Nailbox A Tale of Nails opent, tref je naast de drie swatchsticks een mini glasvijl aan. De Bourjois glasvijl heeft een handig meeneemformaat voor in je handtas en hiermee kun je ook onderweg je nagels bijvijlen. Een glasvijl is het meest geschikt voor je nagels omdat deze zachter voor je nagels is en daarnaast scheurtjes in de nagels voorkomt. Ook is een glasvijl extra hygiënisch in gebruik omdat je het heel gemakkelijk onder de kraan kunt reinigen.

En dan de lakjes… De eerste nagellak is A Tale of two Nails, een opvallende rood/roze tint met een goede pigmentatie. A Tale of two Nails bevat prachtige shimmers en met slechts één laagje is dit lakje dekkend.

Morgan Taylor Let Down Your Hair Het tweede lakje is Let Down Your Hair, een frisse gele kleur met parelmoerglans. Let Down Your Hair heeft de kleur van de iconische jurk van Bella en dekt met drie laagjes.

Morgan Taylor Antique CoatDan komen we aan bij de magische topcoat genaamd Antique Coat, een topcoat die elke kleur in een betoverende kleur zou moeten veranderen. Op zichzelf is Antique Coat al prachtig en heeft een goede dekking, twee dunne laagjes is al dekkend. De lak heeft een duochrome-effect dat wisselt van koper naar rosé.

Morgan Taylor A Tale of two Nails + Antique CoatMaar deze Antique Coat is bedoeld om over andere kleuren te gaan. Dit is Antique Coat over A Tale of two Nails
En dit is Antique Coat over Let Your Hair Down 

Morgan Taylor Antique Coat geeft een effect waar je de basis nog lichtjes doorheen ziet.

Dit was de Nailbox van maart, volgende maand kun je wederom weer een Nailbox unboxing verwachten. Hieronder kun je de maart Nailbox unboxing in video vorm bekijken.

Video Unboxing Swatches, foto’s en filmpje zijn wederom door de lieftallige Cindy gemaakt.

Nailbox.nl is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt. Een maandelijks subscription box voor iedereen met grote liefde voor nagellak en nail art!

De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je wat goedkoper uit. Meer informatie over de Nailbox vind je op www.nailbox.nl

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Unboxing Maart Nailbox A Tale of Nails

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top