Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Uitslag Winctie Herôme nagelverzorging goodybag

Uitslag Winctie Herôme nagelverzorging goodybag

In de drukte van de decembermaand merk je dat tijd echt super snel gaat. Over ruim twee weken zijn we alweer in het nieuwe jaar, 2013 here we come!

Twee weken geleden ging de Herôme goodybag winactie online waarbij je een verzorgingspakket voor je nagels kon winnen. En ondanks dat de inhoud van de goodybag niet vermeld is hebben gelukkig vele dames aan de winacties mee gedaan, erg leuk.

Tot aan gister kon je nog reageren om kans te maken en het is nu hoogtijd om de twee gelukkige winnaressen bekend te maken. En dat zijn geworden: Thea en Sharon

Gefeliciteerd Thea en Sharon ! Wij ontvangen graag jullie verzendadressen en beide pakketjes komen zo snel mogelijk jullie kant op. Alvast heel veel plezier ermee!

Wij willen iedereen bedanken voor het meedoen van deze winactie!

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

7 thoughts on “Uitslag Winctie Herôme nagelverzorging goodybag

  1. Thea en Sharon, van harte met jullie goed gevulde Goodybag….. Laten jullie even weten wat jullie er van vinden als jullie hem binnen hebben?

  2. Super! Berichtje is verzonden, ben heel nieuwsgierig wat er in zit en ik laat natuurlijk even weten wat ik er van vind.

    Thea

  3. Ik heb net de goodybag ontvangen en de inhoud is super en hij is zeer zeker goed gevuld. Ik ben vooral zeer benieuwd naar het handmasker voor de nacht en de sos nail repair voor ingescheurde nagels, ik denk dat dat de meest gebruikte producten gaan worden! Bedankt!

  4. @Thea, fijn dat het pakket binnen is! Ik kan je alvast zeggen dat de sos nail repar goed werkt en laat je ons weten wat je van de handmasker vind?
    Heel veel plezier met de producten.

  5. Hoi, ik zou nog even laten weten wat ik van het handmasker vind. Als ik hem opdoe vind ik hem een beetje plakkerig maar dat is snel weg, en het resultaat ’s ochtends maakt het dat zeker waard. Heerlijk zachte handen! De sos nail repair heb ik (gelukkig) nog niet nodig gehad maar de rest van de producten heb ik al wel gebruikt en ik ben overal tevreden over, het smeert makkelijk, doet zijn werk en ruikt ook nog eens lekker. Nogmaals bedankt, ik ben fan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top