Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Trind Welcome to Miami voorjaar/zomer 2018 Collectie Review & Swatches

Trind Welcome to Miami voorjaar/zomer 2018 Collectie Review & Swatches

Een collectie waar ik altijd wel erg naar uitkijk is dat van Trind. Dit merk brengt twee keer in het jaar hun collectie verzorgende nagellakken in een gelimiteerde oplage uit. Voor het voorjaar / zomer seizoen van 2018 neemt Trind ons mee op reis naar Miami waar we genieten van zon, zee en strand. Trind Welcome to Miami is een vrolijk en kleurrijk collectie met zes kleuren: een prachtige zalmroze, een een heldere koraal, klassieke fuchsia, een zacht lila, een vrolijke turquoise en een levendig blauw.

Trind Welcome to Miami voorjaar/zomer 2018 collectie is door haar zachte en felle kleuren zowel lente- als zomerproof. En zoals we van dit merk gewend zijn, zijn de kleuren niet alleen maar heel erg mooi, maar verzorgen ze de nagels ook nog eens. What would a girl want more? 

Genoeg gekletst, laten we de kleurtjes eens van dichtbij bekijken…

Trind Sonny Crockett CC246 Wie herinnert zich Sonny Crockett niet? De ster uit de populaire serie Miami Vice met zijn voorliefde voor pastelkleurige outfits. Trind Sonny Crockett is een zachte tint die als kleur erg draagbaar is, bijna als een neutrale tint maar met een modieuze uitstraling. Dit kleurtje is erg fijn in gebruik en dekt met twee laagjes verrassend goed.

Trind Let’s Conga! CC247Een kleurtje met een sterke pigmentatie, deze wil je zeker niet zonder top coat dragen. Let’s Conga! is een mooie donkere fuchsia tint. Het is de perfecte combinatie tussen roze en rood. Daarnaast is dit tint flatterend voor alle leeftijden en voor alle huidtinten. Dit kleurtje is zo heet als een zomer in Miami.

Coral crazy CC248 Coral Crazy is een prachtige koraal tint met een geweldige substantie. Dit kleurtje straalt jeugdige verfijning uit en complimenteert je zonsgebruinde huid als geen ander. Het is een kleurt die eigenlijk onmisbaar is voor deze zomer. Prachtig op zowel handen als voeten.

Trind Oh Flamingo! CC249 Oh Flamingo! is een summer must-have kleurtje dat in een zomer collectie niet mag ontbreken. Dit kleurtje draag je moeiteloos van voorjaar tot zomer. Dit zachte peachy kleur heeft de zomerse sfeer waar je naar op zoek bent. Oh Flamingo! is fun en flirty en doet denken aan die statige flamingo’s die je in Miami vindt.

Trind South Beach CC250Mijn camera had duidelijk moeite met het vastleggen van dit turquoise kleurtje. Het resultaat hierboven heb ik dan ook lichtelijk bewerkt om zo enigszins dichtbij het werkelijke kleur te komen, wat meer aan de groene kant is. Dit lakje is sterk gepigmenteerd, ondanks een laagje base coat waren mijn nagels alsnog verkleurd. South Beach is een vrolijke turquoise kleur die super draagbaar is. Het zal je schoonheid op een niet zo conventionele manier doen stralen. Als je dit kleurtje voor op je nagels te gewaagd vindt, probeer het dan eens op je teennagels en kijk hoe die glimlach op je gezicht verschijnt.

Trind Ocean Drive CC251Een kleurtje dat je vrolijk maakt en je in de menigte laat opvallen. Ocean Drive is de ‘place te be’ in Miami en was dan ook de inspiratie voor Trind om deze levendige blauwe tint te creëren. Dit kleurtje is namelijk zo helder als de lucht op een zomerse dag in Ocean Drive. Een fijne lak met een goede substantie om mee te werken. Met een dikke laagje zou je Ocean Drive prima dekkend kunnen krijgen maar voor bovenstaand foto ging ik voor twee laagjes

De kleuren uit de Trind Welcome to Miami collectie is helemaal lente en zomerproof. De kleuren spreken mij zeker aan en het feit dat de nagellakken je nagels ook nog eens verzorgen draagt bij dat ik helemaal fan ben. Stuk voor stuk hebben de nagellakken goede substanties om mee te werken en lakken ze echt heel fijn. De brede kwastjes dragen uiteraard hier bij. Over de dekking van de lakken heb ik niets op aan te merken; met max. twee laagjes krijg je de lakken prima dekkend. De houdbaarheid van de lakken is top, ik kan gemiddeld vier dagen van ze genieten.

Trind Welcome to Miami voorjaar/zomer 2018 Collectie is beschikbaar via Trind webshop: Trind.com en hebben een verkoopprijs van € 10,20 p/s

#ontvangenproducten

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top