Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Vang het gouden uur met Marc Jacobs Daisy Love

Vang het gouden uur met Marc Jacobs Daisy Love

Marc Jacobs Daisy parfums kennen we inmiddels allemaal wel. Sinds 2007 heeft dit merk diverse geuren op de markt gebracht welk bij velen groot favoriet zijn. Dit voorjaar introduceerde het merk met gepaste trots zijn allernieuwste geur: Daisy Love. Daisy Love wordt omschreven als onmiskenbaar vrouwelijk, met een jeugdige maar verfijnde compositie.

In mijn stash heb ik een drietal Daisy parfums maar ik moet eerlijk bekennen dat ik ze haast nooit draag. De geuren zijn lekker maar om de een of ander reden voldoen ze niet geheel aan mijn eisen voor een ‘lekkere geur’. Daisy Love daarentegen komt zeker in de buurt van wat ik persoonlijk in een geur zoek. De geur is niet te fris maar vooral lekker warm. Hier houd ik van!

Daisy Love is een frisse bloemige geur met een fruitige opening en een houterige musk-basis. Een heldere uitbarsting van gekristalliseerde gele bosbraam mengt zich samen met de zonnige en florale ‘Daisy’ bloemblaadjes en de warme combinatie van kasjmiermusk en drijfhout zorgen samen voor een verfijnde en memorabele basis.

Topnoten: Gekristalliseerde gele bosbraam
Hartnoten: Daisy bloemblaadjes
Basisnoten: Kasjmiermusk, drijfhout

Zoals ik hierboven al aangaf doet Daisy Love iets met mijn ‘van parfum houdende hart’. De geur vind ik direct na het opspuiten nogal overheersend maar gelukkig verzacht dit snel. Wat je vervolgens waarneemt is een lekker warme (zonnige), zoete, bloemig en fruitig geur dat je wegvoert. Daisy Love doet denken aan het moment dat de zon ondergaat, aan de warmte, het sfeer en het gelukzalige gevoel dat je vanbinnen voelt. Maar ook het intieme en warme gevoel dat naar het kijken van de zonsondergang samen met je geliefde oproept. Het verlangen om bemind te worden en je volledig mee te laten voeren. De geur is niet zozeer sexy maar verleidelijk. Je laat je erdoor verleiden en geniet met volle teugen van. Ik merk dat, naarmate de draagtijd vordert, ik de geur lekkerder vind.

Marc Jacobs Daisy Love vind ik lekker, helemaal wanneer je de geur een tijdje op hebt. Dit geur is, in vergelijking met de andere Daisy geuren, wat minder fris maar wel warmer en zoeter. Iets wat ‘volwassener’ denk ik. Dit is dan ook waarom deze variant mij bevalt. Maar het moet echter nog maar blijken of dit een groot favoriet van mij wordt. Hoe dan ook; Daisy Love is wat mij betreft, uit de Daisy-familie, het lekkerst. Het is een toegankelijke geur dat door velen geliefd zal worden. De geur vervlieg niet snel; hoewel het een Eau de Toilette is, blijft het goed hangen. Dat is fijn want je hoeft immers niet gedurende de dag steeds bij te spuiten. En de Daisy Love flacon is, zoals alle Daisy geuren, een pareltje en straalt luxe. Waar de andere geuren meerdere bloemen op de dop hebben, heeft Daisy Love enkel één grote bloem.

Ben jij een (grote) Daisy fan? Dan is een ritje naar de parfumerie om Diasy Love te ruiken zeker de moeite waard.

Wat is jouw favoriete Daisy parfum (tot nu toe)?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Vang het gouden uur met Marc Jacobs Daisy Love

  1. Dit geur wil ik echt binnenkort in de winkel gaan snuffelen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top