Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Trind Time for Treats Review + Swatches

Trind Time for Treats Review + Swatches

Wat kan ik toch ontzettend blij zijn met nieuwe nagellakjes. Voor de feestdagen komen diverse merken met nieuwe collecties en zo ook een van mijn favoriete nagellakmerken Trind. Voor het najaar en de winter heeft Trind een collectie gelanceerd om je nagels lekker mee te verwennen. Want dankzij de verzorgende bestanddelen geven de lakken van Trind je nagels niet enkel een mooi kleurtje maar verzorgen ze je nagels daarbij ook nog eens.
Trind Time for TreatsDe gelimiteerde Trind najaar-/wintercollectie Time for Treats bestaat uit zes kleurtjes met een goede mix van zachte poederpastels tot diepbruin. Ook aan variatie in finish is gedacht zodat er voor iedereen wel een passend lakje bij zit.
Trind Time for Treats 0De collectie bevat naast creamy, metallic en shimmerlakjes een zilveren glitterlakje waarmee je ieder gewoon lakje kunt opleuken of alleen op je nagels kunt laten schitteren.Trind Time for Treats 1CC204 Earl Grey is een wondermooie winter statement met grijsblauw

Trind Time for Treats 2CC205 Icing on the cake is een glitter & glamour topping, deze kun je alleen dragen of over een ander lakje heen.

Trind Time for Treats 3CC206 Michty Macaron is een zoet zacht roze lakje dat wat mij betreft altijd gedragen kan worden.

Trind Time for Treats 4CC207 Luscious Lavender is een metallic chique parelmoer lavendel lakje.

Trind Time for Treats 5CC208 Choco Loco is een prachtig maar mysterieus bruin lakje boordevol subtiele glitters.

Trind Time for Treats 6CC209 Mocca Madness is een tijdloze taupe met een zeer subtiele glitter.

Trind Time for Treats 00De Trind Time for Treats bevat prachtige lakjes voor het komende seizoen met afwisseling in frisse pasteltinten en glitter en mysterie. De substantie van de lakjes is goed en gemiddeld dekken de lakjes na twee laagjes. De dunne kwastjes van de lakjes lakken fijn en de droogtijd is goed.

Trind Time for Treats lakjesDe Time For Treats lakjes uit de najaar-/wintercollectie kosten per stuk € 10,12. Voor meer info ga je naar www.trind.com

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Trind Time for Treats Review + Swatches

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top