Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Trind Special Edition Caring Color set

Trind Special Edition Caring Color set

Het aftellen is begonnen, nog slechts vijf dagen te gaan en dan is het kerst! Deze week is dan ook de laatste week om voor een leuk kerstcadeau te shoppen. Voor iedereen dat nog op zoek is naar een leuk kerstcadeau is deze Trind special edition caring colors set wellicht een uitkomst.

Speciaal voor de feestdagen heeft Trind een set prachtige feestelijke nagellakken uitgebracht. Deze special edition set bestaat uit drie sparkling nagellakken in de kleuren: CC185 ‘Icy Silver’ , CC186 ‘Sparkly Pink’, en CC187 ‘Classy Gold’, waarmee je nagels prachtig laat stralen.

De sparkling shimmer die Trind aan deze Special Edition Caring Colors heeft toegevoegd, sluit perfect aan bij de veelal glanzende zijdes en glimmende stoffen die verwerkt zijn in veel feestcollecties.

Om je een goede indruk van de nagellakken te tonen heb ik de CC187 ‘Classy Gold’ geswatched welk naar mijn mening de mooiste kleurtje is.
Trind swatches trind geswatched Trindnagellak
Deze Special Edition Caring Colors worden uitsluitend als set bestaande uit 3 flesjes van elk 9 ml in een gelimiteerde oplage voor een prijs van € 22,95 verkocht.

De producten van Trind zijn verkrijgbaar bij de meeste winkels van de grote ketens: Douglas, DA, D.I.O. Drogisterij en ETOS. Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten, zie trind.com.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top