Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Beauty | Trind Limited Edition St. Moritz

Beauty | Trind Limited Edition St. Moritz

Sinds ik op Instagram de aankondiging van de nieuwe Trind Limited Edition collectie zag was ik nieuwsgierig geworden. Dat is inmiddels weken terug en eindelijk kan ik met jullie delen wat ik nou van deze winterse collectie vind.

Dat Trind tot mijn favoriete nagellakmerken behoort moge duidelijk zijn. Naast het feit dat hun lakjes uit prachtige kleuren bestaan zijn ze ook nog eens verzorgend voor je nagels, dat is dus twee in één. Me like!

Trind Limited Edition St. Moritz 1Hun onlangs uitgebrachte wintercollectie St. Moritz bestaat uit een zestal lakjes geschikt voor de feestdagen, maar zeker ook voor daarna. Deze chique en verfijnde collectie bevat een sprankelende glitterlak, een glittery parelwitte lak, de perfecte nude, een klassieke hot roze, het beste holidays rood en een donkerbruine tint.

Trind Limited Edition St. Moritz 2Trind Limited Edition St. Moritz 9Het glitterlakje uit de collectie is Starry Starry Night. Dit kleurtje kan op twee manieren gedragen worden; alleen of over een ander kleurtje.

Trind Limited Edition St. Moritz 3Trind Limited Edition St. Moritz 8Sneeuw hoort bij de winter, dat zou eigenlijk wel moeten, en daarom dit prachtige glittery parelwitte lakje Dashing Trough The Snow. Dit kleurtje doet je denken aan een sneeuwberg. Je kunt dit kleurtje net zo dekkend maken als dat je wilt want ook met één (niet dekkend) laagje is het mooi.

Trind Limited Edition St. Moritz 4Trind Limited Edition St. Moritz 10Go Nude is een prachtig bruin nudekleurtje met een goede dekking waar ik fan van ben geworden. Dit kleurtje is minder glossy dan dat ik zou willen maar daar is een laagje topcoat een uitkomst voor. Dit kleurtje dekt met twee dunne laagjes en droogt snel.
Trind Limited Edition St. Moritz 5Trind Limited Edition St. Moritz 13
Jet Set is een dieproze kleurtje met een glossy finish. Het kleurtje dekt volledig met twee laagjes. Jet Set is wel zo’n kleur die met een base coat gedragen dient te worden wil je niet dat je nagels verkleuren.

Trind Limited Edition St. Moritz 6Trind Limited Edition St. Moritz 12Dear Santa is de dieprode kleur uit de collectie die zeker in een kerstcollectie thuis hoort. De combinatie Dear Santa en Starry Starry Night maakt dit kleurtje extra feestelijk.

Trind Limited Edition St. Moritz 7Trind Limited Edition St. Moritz 11Ik ben niet zo van de donkere kleuren maar Upper Class Rebel heeft mijn nagelhartje gestolen. Dit kleurtje is chic en verfijnd maar ook een tikje mysterieus. Een kleurtje met attitude.

Trind heeft mij wederom niet teleurgesteld. Trind Limited Edition St. Moritz is leuk en divers. Er zit voor iedereen wel een kleurtje tussen. De dekking van de lakjes zijn goed en hun droogtijd valt mij ook mee.

Trind Limited Edition St. Moritz nagellakken kosten per stuk € 10,12. Voor meer info ga je naar www.trind.com

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top