Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Cadeau Tips Voor De Feestdagen | Nailbox

Cadeau Tips Voor De Feestdagen | Nailbox

Kom in de kerststemming met de december Nailbox it’s christmas!

Mijn favoriete feestdagen komt dichterbij en hier in huis zijn we al helemaal in de kerststemming! Kerstperiode is voor mij en velen anderen de gezelligste tijd van het jaar. Het is door alle sprankelende kerstlichtjes en glinsterende decoraties een periode vol sfeer, warmte en samenzijn. En daarnaast een periode vol cadeautjes.

Misschien heb je al een hele waslijst aan cadeau-ideetjes voor iedereen. Maar mocht dat niet het geval zijn, dan heb ik een leuk en uniek cadeau-tip voor een zus, vriendin, moeder of een ander die van nagellakken houdt. De december Nailbox is namelijk een origineel cadeau voor onder de kerstboom dat ieder nagellak-hartje zeker sneller laat kloppen. En daarnaast is de Nailbox hartstikke budgetproof!

Over Nailbox
In Nederland kennen we inmiddels diverse beautyboxen die zich allen op beautyproducten richten. De nailbox is een nieuwe, feestelijke box die zich richt op iedereen met een (grote) liefde voor nagellak en nailart. De box zit vol producten voor de nagels en handen waarmee je meteen aan de slag kunt gaan. De Nailbox onderscheidt zich niet alleen door zich op nagel- en handverzorging te richten maar pakt het ook nog eens persoonlijk aan. Zij kopen bijvoorbeeld alle producten zelf in. Om deze reden zul je in de Nailbox dan ook enkel volwaardige producten aantreffen. Samples zijn leuk, maar dan uitsluitend als extraatje.

uilWat zegt Nailbox over de december box?
“Het kerstgevoel kunnen we helaas niet via de box overbrengen maar we kunnen je wel een handje helpen om in de kerststemming te komen. De december Nailbox is namelijk extra feestelijk (verpakt) en met de inhoud kun je (alvast) je nagels en eventueel tenen kerstproof maken”.

nailbox kerstDe december Nailbox It’s Christmas is hét ideale verrassingscadeau om aan een andere nagellakliefhebber te geven maar natuurlijk ook gewoon om jezelf ermee te verwennen. De box wordt feestelijk verpakt en kan dus direct onder de kerstboom gelegd worden.

Naast de 3- en 6 maanden abonnement dat je kunt afsluiten is de Nailbox ook ‘los’ verkrijgbaar. De prijs van €19,49 haal je ook dik eruit gezien de waarde altijd boven de €40,- is.  Meer informatie over de Nailbox vind je op www.nailbox.nl

Waar wacht jij nog op? Bestel nu de Nailbox voor de feestdagen en verras jezelf en of jouw vriendinnen ermee!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Cadeau Tips Voor De Feestdagen | Nailbox

  1. wauw, de Nails Inc nagellak alleen al kost over de 20 euro en wat is die uiltje leuk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top