Je bent hier
Home > Baby & Kind > Tips voor dagjes uit in de zomervakantie | Nick Jr. Zomerbios

Tips voor dagjes uit in de zomervakantie | Nick Jr. Zomerbios

Met de zomervakantie voor de deur (voor sommige delen van Nederland al begonnen) is het wel zo handig om genoeg leuke activiteiten op de planning te hebben staan. Maar zoals we inmiddels wel weten kan het (zo nu en dan) best wel lastig zijn om activiteiten te bedenken. Met dit in gedachte geef ik gedurende de zomervakantie tips om met de kinderen een gezellige dag van te maken. Mijn allereerste tip is de Nick Jr. Zomerbios.

Pathé en Nick Jr. presenteren deze zomer de Nick Jr. Zomerbios. Peuters en kleuters kunnen in de Nederlandse Pathé-bioscopen hun Nick Jr. vriendjes op meerdere dagen in de week zien. De Nick Jr. Zomerbios vertoont exclusief op het witte doek gloednieuwe afleveringen van de favoriete Nick Jr. series, die nog nooit eerder zijn verschenen op de kinderzender. Zo kunnen kinderen de allernieuwste afleveringen van PAW Patrol, Blaze en de Monsterwielen en Shimmer & Shine bezoeken. Speciaal voor de allereerste bioscoopbeleving van jonge kinderen is het geluid zachter afgesteld en blijft het licht deels aan. Op deze manier genieten de kinderen een uur lang van de avonturen van hun Nick Jr. vriendjes

Voor de wat oudere kinderen die de Nick Jr. Zomerbios wat kinderachtig vinden is Incredibles 2 erg leuk. Incredibles 2 kan zowel in het Nederlandse als originele versie bekeken worden.

Heel veel kijkplezier!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top