Je bent hier
Home > Baby & Kind > Organiseer een discoavond met De Leukste Kids Zomerhits 2018 + Winactie

Organiseer een discoavond met De Leukste Kids Zomerhits 2018 + Winactie

Gedurende de zomervakantie geef ik tips voor dagjes uit met de kids. Inmiddels staat het eerste artikel met als tips de Nick Jr. zomerbios al online en zullen er meer volgen. Dagjes uit met de kids is erg leuk maar vanzelfsprekend zullen er ook (genoeg) dagen zijn waarop je gewoon lekker thuis wilt blijven. Maar ook op ’thuis blijf dagen’ zijn er allerlei leuke activiteiten te bedenken. Zo kan het organiseren van een kinderdisco voor een onvergetelijk avond zorgen.

Kinderdisco

Voor het organiseren van een kinderdisco heb je eigenlijk niet heel veel nodig. Met een discobal, gezellige muziek en uiteraard energievolle kinderen ben je zo goed als klaar. Een kinderdisco is zonder minstens een handje vol kinderen geen kinderdisco. Laat daarom je kinderen vriendjes en vriendinnen uitnodigen en get the party started.

Zorg verder voor een vrije ruimte waar de kinderen zich ongehinderd kunnen bewegen en vergeet vooral niet om genoeg lekkernij en (koude) drankjes in huis te halen. Een discobal kun je in veel speelgoedwinkels scoren, dat moet geen probleem zijn. Of google er eens op los. En wil je extra uitpakken? Zorg dan voor verkleedspullen of maak er een thema disco van. Hoe leuk is dat? Wil je het helemaal goed doen, licht de buren dan een paar dagen van te voren in zodat zij rekening met eventuele harde muziek kunnen houden.

Wat betreft de muziek: I got you! Mommyonline geeft namelijk 2x een exemplaar van De Leukste Kids Zomerhits 2018 weg!

De Leukste Kids Zomerhits 2018

Met trots presenteert Cloud 9 Kids de 2CD De Leukste Kids Zomerhits 2018. Op deze 2CD met de 40 Leukste Hits staan de tofste kinderliedjes van dit moment. Een CD die absoluut niet mag ontbreken in de Leukste Kids Hits-collectie van elk kind. Op deze CD staan onder andere liedjes van Kinderen Voor Kinderen, Sarah & Julia, Fource, Maan, Mylène & Rosanne en vele anderen!

Winnen!!!

Om kans op De Leukste Kids Zomerhits 2018 te maken hoef je enkel hieronder te laten weten dat je meedoet en Mommyonline via Instagram te volgen. Zo simpel is het! Het wordt overigens gewaardeerd wanneer je Mommyonline ook via Facebooken volg.

Meedoen kan tot en met vrijdag 27 juli 2018! De winnaar maken we op zaterdag 28 juli voor 22:00 uur bekend, middels een mailtje. Let er dus goed op dat je een correct mailadres invult wanneer je een reactie achterlaat.

Succes allemaal!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

6 thoughts on “Organiseer een discoavond met De Leukste Kids Zomerhits 2018 + Winactie

  1. Leuk zeg! Zeker doe ik mee, gezellig in de auto. Altijd een feestje!

  2. Leuk! Ik doe zeker mee, kan mijn dochter weer nieuwe dansjes maken op deze nieuwe liedjes

  3. Dat wordt dan een leuke, zingende en swingende zomervakantie voor de kids!

  4. Mijn dochter heeft sinds kort mijn oude cd-spelertje op haar kamer en zal heel graag disco maken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top