Je bent hier
Home > Baby & Kind > Tips Sandy | De speelgoed kadobox

Tips Sandy | De speelgoed kadobox

Mijn jongste zoon is bijna jarig, en dus komen ook de vragen van de genodigden welke wensen het feestvarken heeft. Wat wil hij graag hebben? Ik zal vast niet de enige moeder zijn die dat een hele lastige vraag vindt. Elk jaar ging ik met hem naar de speelgoedwinkel, knipte foto’s van de artikelen die hij graag wilde hebben en stuurde deze naar de gasten. Een hoop gedoe en het kostte me toch best veel tijd en nadenkwerk. Maar nu heb ik het ontdekt dames en heren! Let op! Hier komt dé tip van 2015, namelijk de kadobox! Ik had er nog nooit van gehoord, en misschien ben ik één van de weinige maar wat is dat een uitvinding zeg. Wij hadden het bij de Intertoys gedaan maar wellicht dat andere speelgoedwinkels, zoals Bart Smit, ook een eigen vorm heeft.

kadoboxHet werkt als volgt:
Ga met de bijna jarige naar een filiaal bij jou in de buurt. In ons geval kreeg hij een bolderkar, en met die kar scheurde hij de hele winkel door (dat was al een feest). Zag hij iets wat hij graag wil hebben dan deed hij dat in de kar. Na enige aarzeling ging hij helemaal los en hadden we na een half uur een bolderkar bomvol leuke (betaalbare) cadeautjes. Vervolgens worden de artikelen voorzien van een prijskaartje, en verplaatst in een box (in het geval van mijn zoon, meerdere boxen).  De gasten kunnen daarna naar het betreffende filiaal gaan, vragen naar de box van de jarige en iets uitzoeken uit de door hem zelf samengestelde wensendoos. Nooit meer dubbele dingen en altijd iets wat hij graag wil hebben omdat hij het zelf heeft uitgezocht. Hoe handig is dat! Voor de bijna jarige was het uiteraard een feest en ik moet zeggen dat ik een beetje jaloers werd. Zoiets wil ik ook! Ik zie me al rennen met een kar door een groot warenhuis. Na afloop kreeg hij alvast zijn eerste cadeautje van Intertoys en kregen we uitnodigingen mee naar huis waarop staat dat hij zijn box heeft samengesteld en waar deze te vinden is. Een dag na het feest worden de spullen die over zijn gebleven gewoon weer terug in de winkel gezet.

Ik vind dit zo’n briljant idee dat ik dit even moest delen. Het is een win-win situatie. Natuurlijk kun je denken dat hij maar tevreden moet zijn met wat hij krijgt, maar ik krijg zelf ook graag iets waar ik blij mee ben en niet iets wat na een tijdje in de kast c.q. vuilnisbak belandt, en dat is voor kinderen niet anders.

Sandy J (1976) is gelukkig getrouwd en is moeder van 2 jongens, Dean van 2006 en Jake van 2010. En samen wonen zij in een dorp in Limburg. Sinds juni 2014 is het eerste boek van Sandy ‘En ineens weet je het…je bent moeder’ verkrijgbaar.

2 thoughts on “Tips Sandy | De speelgoed kadobox

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top