Je bent hier
Home > Columns > TIEN goede voornemens voor 2011

TIEN goede voornemens voor 2011

TIEN goede voornemens voor 2011

Geen ochtendhumeur hebben
In feite heb ik daar helemaal geen last van, zolang er maar een douche binnen handbereik is. Zonder douche ben ik geen mens. Er is dan ook niemand die mij in de ochtend zal tegenkomen voordat ik onder een straal water, hoe minimaal ook ben doorgelopen.

Minder drinken
Voor intimi hoeft dit voornemen geen verdere uitleg. Voor degene die mij niet kennen wil ik dit verder niet uitleggen.

Mezelf vaker optutten
De make-up doos die tot aan de nok toe gevuld is eens gaan gebruiken. Geen spullen kopen om het kopen maar ze ook daadwerkelijk eens op mijn soms wel erg bleke smoeltje smeren.

Minder vloeken
Wanneer iets niet direct lukt en dan gaat het in mijn geval meestal over dingen die met elektronica te maken hebben niet meteen schelden en het betreffende apparaat in hoek smijten maar diep ademhalen en gewoon opnieuw beginnen.
Dit voornemen gaat overigens niet op waar het mijn kinderen betreft. Wanneer zij het komende jaar niet eindelijk eens gaan beginnen met het opruimen van hun eigen teringzooi kunnen ze rekenen op een flinke ……………. ja die dus.

Naar iedere sportwedstrijd van mijn kinderen gaan kijken
Niet dat ik nu niet doe maar toch, het zal moeilijk worden, zeker omdat er volgend jaar drie op zondag sporten en soms tegelijkertijd. Echter hoe ik het doe doe ik het, de aandacht gaat eerlijk(er) verdeeld worden.

Beter voor mezelf zorgen
Beetje meer tijd voor mezelf, meer aandacht voor mezelf. Soms toch maar een keer naar de schoonheidsspecialiste. Sauna blijft een not-done, geen idee waarom maar dat verafschuw ik. Wat ik zeker blijf doen is veel en vaak shoppen met mijn vriendinnen. Af en toe lekker uit eten en minstens een maal per maand naar het theater of de bioscoop.

Vaker bij mijn ouders langs
Familie is belangrijk. Je kunt niet zonder ze en ik zeker niet. Mijn ouders zijn mijn steun en toeverlaat in alles. In voor en tegenspoed. Er zijn twee mensen op de wereld die dag en nacht voor me klaar staan en dat al hun leven lang Zij hebben mij onvoorwaardelijk lief en ik hen en het wordt hoog tijd dat ik dit eens meer ga waarderen.

Meer genieten
Van mijn baan, mijn kinderen, mijn huis, mijn vrienden, mijn leven, mijn alles.
Count your blessings.

Meer lachen
In feite moet deze op nummer EEN staan. Dit jaar heb ik veel te weinig gelachen, te weinig genoten van al het geluk dat mij zich in de vorm van vier kinderen omringd. Dit jaar heb ik gerouwd, gehuild, getreurd, spijt gehad, mensen pijn gedaan, mensen hebben mij pijn gedaan. Daarom LACHEN en PLEZIER maken en bovenal GENIETEN en eindelijk eens wat knopen doorhakken komt in 2011 op de eerste plaats.

3 thoughts on “TIEN goede voornemens voor 2011

 1. Hele goede voornemens heb jij voor jezelf opgesteld, Ingrid. Hopelijk lukt het je om aan alle punten te werken en met een positieve uitkomst

  mijn voornemens voor 2011 is om er geen voornemens te hebben. Wel het beste van 2011 maken, alles wat ik doe me 100% ervoor inzetten en genieten van alles wat ik heb. Met name van mij gezin, dat moet ik toch wel meer gaan doen 🙂

 2. Ingrid, jij hebt werk aan de winkel zo te lezen, gelukkig zijn ze allemaal wel haalbaar. Go for it!!!

  Goede voornemens voor 2011 heb ik eigenlijk niet. Wel wil ik mijn voornemen van een aantal maanden terug in 2011 voortzetten en dat is een beter balans vinden tussen het ondernemen en het gezinsleven.
  Persoonlijk vind ik dat je op iedere moment een goede voornemen kan maken, daarvoor hoef je dus niet perse tot een nieuwe jaar te wachten.

 3. goede goede voornemens!!

  Ook ik doe er dit jaar niet aan… Puur en alleen omdat er een hoop gaat veranderen als allles gaat zoals het hoort te gaan…. zelfstandig ondernemer worden, samenwonen….
  Wil eerst zien hoe alles loopt en dan eens gaan bedenken wat voor voornemens ik erna aan vast kan gaan plakken! hahahah

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top