Je bent hier
Home > Columns > Sparen met Mommy Tally

Sparen met Mommy Tally

Het zit er op voor het jaar 2010. 2010 hebben wij met een goede resultaat vaarwel mogen zeggen.
2011 omarmen wij en gaan er het allerbeste van maken. Met het nieuwe jaar verwelkomt Mommyonline haar gloednieuwe interactieve spaarprogramma “Mommy Tally”. Met de Mommy Tally spaar je voor superleuke producten. Een Mommy Tally kun je verdienen door actieve deelneming op mommyonline.nl. Je kunt Tally’s verdienen door op artikels te reageren of door zelf een interessant artikel te schrijven.

Vanaf heden wordt actief deelnemen op mommyonline.nl dus nog leuker want voor jouw bijdrage wordt je beloond.
Per dag kun je een max. aantal Mommy Tally’s verdienen. Je kunt Mommy Tally’s verdienen door het achterlaten van reacties of het insturen van een zelfgeschreven artikel. Maar om het sparen nog aantrekkelijker te maken ontvang je na je aanmelding een hoeveelheid startersTally’s kado. Ook voor het aanbrengen van vrienden en het bezoeken van mommyonline.nl wordt je beloond. Zo spaar je snel en heel gemakkelijk voor leuke kado’s.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top