Je bent hier
Home > Baby & Kind > Baby > Thule introduceert nieuwste kinderwagen Thule Sleek

Thule introduceert nieuwste kinderwagen Thule Sleek

In mijn artikel van gisteren heb je al kunnen lezen dat ik, in gezelschap van een vriendin, bij de opening van de Negenmaandenbeurs was. En dat we bij de onthulling van de nieuwste kinderwagen van het Zweedse merk Thule uitgenodigd waren. Alhoewel ik al jaren niet meer gebruik van kinderwagens maak, was ik erg benieuwd. Deels natuurlijk ook zodat ik jullie erover kan inlichten. Wat ik als blogger al te graag doen. Over de nieuwste Thule aanwinst kan ik alvast verklappen dat het beste ding mij oprecht enthousiast gemaakt heeft.

Drie kinderwagens bedekt met zwarte textiel, wachtend om onthuld te worden, is wat we bij aankomst op de Thule-stand aantroffen. Met drankjes en lekkers werden we hartelijk verwelkomd en werd het een en ander over het bedrijf zelf en uiteraard de kinderwagen verteld. De introductie en onthulling werd door Liza Sips gedaan, zelf 15 weken zwanger van haar tweede kindje! Zelf kende ik haar niet en voor wie haar ook niet kent: zij is presentatrice en actrice. Wellicht dat je haar in Goede tijden, slechte tijden of Fashion Chicks gezien hebt. Maar nu terug naar waarvoor we gekomen zijn: de nieuwste Thule kinderwagen.

Thule Sleek

En daar is het dan…. De nieuwste aanwinst van het Zweedse merk Thule heeft de naam Thule Sleek meegekregen en is een volledig nieuwe kinderwagen met vier wielen. De stijlvolle kinderwagen moet door zijn comfortabele eigenschappen ideaal zijn voor ouders die graag met hun baby of peuter op avontuur gaan in de stad.

Stadswandeling in stijl

Thule Sleek ziet er stijlvol uit maar nog belangrijker is dat deze moderne kinderwagen lichtgewicht en makkelijk bestuurbaar is. Daarnaast blinkt het uit op het gebied van comfort voor ouder en kind. Thule Sleek is handig in gebruik en bovenal zeer makkelijk in te klappen.

Veelzijdig. Omdat jij dat ook bent

Elke dag is anders en elk kind is anders. Om deze reden is de Thule Sleek gemakkelijk aan te passen naar ieders wensen en behoeften: vanaf baby’s geboorte groeit Thule Sleek mee. Thule Sleek kan je geheel eigen maken: voeg bijvoorbeeld een reiswieg, autostoeltje of extra zitje voor je andere kleine toe. Kies voor de mogelijkheid om op stap te gaan met één, twee of drie kinderen dankzij de vele uitbreidingsmogelijkheden. En bepaal of het kinderwagenzitje naar voren of juist richting de ouder geplaatst wordt. De mogelijkheden zijn veelzijdig, eindeloos en bieden je al het comfort om de Thule Sleek perfect aan te passen naar je wensen.

Thule Sleek is verkrijgbaar in vijf kleuren – Grey Melange, Midnight Black, Shadow Grey, Navy Blue, en Energy Red – en heeft een scala aan bijpassende accessoires om eindeloos mee te combineren. Thule Sleek wordt standaard geleverd met een volwaardige reiswieg en peuterzitting en is voor de consument verkrijgbaar vanaf juli 2018.

Ben je nog op zoek naar een stijlvolle kinderwagen en breng je een bezoekje aan de Negenmaandenbeurs(21-25 februari 2018 – RAI Amsterdam)? Bezoek dan vooral in hal 8 de Thule-stand 434. Daar krijg je een persoonlijke introductie van de Thule Sleek en een lekkere smoothie!

Voor meer informatie over Thule, ga naar: www.thule.com

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top