Je bent hier
Home > Lifestyle > Events > Mijn bezoek aan Negenmaandenbeurs 2018

Mijn bezoek aan Negenmaandenbeurs 2018

Afgelopen woensdagochtend (21 februari) was de officiële opening van de Negenmaandenbeurs 2018 in de RAI Amsterdam en tevens de 33ste editie. Onder leiding van de hoogzwangere presentatrice Kim Kötter zorgden 15 kleine kunstenaars voor een kleurrijke opening. Het vrolijk gekleurde werk van de presentatrice en de jonge kunstenaars in de dop werd onder luid applaus ontvangen.

Na vele jaren niet naar de beurs te zijn geweest was ik er dit jaar gezellig bij. Een bezoekje aan de negenmaandenbeurs is leuk en gezellig maar alleen is dat natuurlijk wat minder. Dus sprak ik met een vriendin af. Wij hadden elkaar al lange tijden niet gezien en dan is samen uren door de beurs rondstruinen heel gezellig. Omdat ik onder andere voor het openingsmoment kwam, werden ook wij verrast door vijftien kleine kunstenaars die hun beste schilderkunsten lieten zien.

Het was een prachtig gezicht om al die kindjes onder de verf te zien. De verf werd naast op het grote doek uitgesmeerd ook op elkaar gesmeerd en in de mondjes gestopt. Uiteraard was het niet enkel pret en lachen en werd ook de nodige traantjes gelaten. Met een zaal vol mensen en tientallen camera’s op hen gericht was dit te verwachten. Desalniettemin was het een spetterend opening en hebben de baby’s het geweldig gedaan. Na dit openingsmoment was de beurs officieel geopend voor bezoekers en kon het rondlopen beginnen.

Na de opening was het tijd om op zoek naar Thule te gaan. Door dit bedrijf was ik uitgenodigd om bij het onthullen van hun nieuwste kinderwagen aanwezig te zijn. We werden met drankjes en lekkers verwelkomt en werd het product door Liza Sips gepresenteerd. Meer hierover vind je aankomende week op de site.

Zoals je van de negenmaandenbeurs mag verwachten is er vrijwel aan alles waar aanstaande en kersverse ouders in geïnteresseerd zouden zijn gedacht. Van producten voor de baby tot de nodige informaties voor ouders is de beurs the place to be. Zo staan er diverse informatieve workshops voor zowel mama’s als papa’s op het programma.

Zoals je wellicht in dit artikel al gelezen hebt, ging gisteren Wouter Koolmees, Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in gesprek met (aanstaande) vaders over dit onderwerp. Met als doel om vaders actiever bij de komst van de baby te betrekken. Maar ook aan de kleinsten onder ons is er gedacht. Er is voor de kleintjes doorlopen entertainment zoals voorlees- en zingsessies van bn-ers waaronder Kim-Lian van der Meij en Dirk Scheele. Maar ook een heuse speelplein met draaimolen kun je op de beurs vinden. Overweeg je om een bakfiets aan te schaffen? Op de beurs kun je bakfietsen op het Babboe Bakfiets Parcours testen. Er is, zoals je kunt lezen,  op de negenmaandenbeurs zeker genoeg te doen! Ook voor de papa’s (in spe)!

Heb je na uren van lopen alle standen op de Negenmaandenbeurs bezocht? Dan kun je natuurlijk ook naar de Huishoudbeurs doorlopen. Zeker ook een aanrader: er is genoeg te proeven en voordelig te kopen.
Milka heeft overigens op haar stand een leuke photo booth met de alpen-achtergrond waar je met diverse teksten, samen of alleen, op de foto kunt. Gemaakte foto wordt direct voor je geprint maar ook kun je deze via de mail naar jezelf of een ander laten versturen. Een groot succes op de beurs!

Mocht je nog naar de Negenmaandenbeurs of Huishoudbeurs gaan, wens ik je heel veel plezier!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top