Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Swatches | Morgan Taylor Party at the Place

Swatches | Morgan Taylor Party at the Place

Het is alweer maanden terug toen je hier de unboxing van de januari Nailbox ‘A Winter Tale’ voorbij zag komen. En vandaag laat ik een van mijn favoriete lakje uit deze Nailbox zien. Ik moet zeggen dat ik persoonlijk erg benieuwd naar dit lakje was, vooral omdat het een van mijn eerste lakje van dit merk is. Maak kennis met Morgan Taylor Party at the Place, een prachtig blauw lakje met blauwe en gouden shimmers.Morgan Taylor Party at the PlaceMorgan Taylor Party at the Place 2Morgan Taylor Party at the Place is voor mij het tweede lakje van dit merk dat ik uitgetest hebt. Mijn mening over mijn allereerste Morgan Taylor lakje ‘Perfect Match’ kun je overigens hier lezen. Ook wat Party at the Place betreft ben ik net zo tevreden als dat ik ben met Perfect Match, alleen is de laatstgenoemde meer mijn kleur.Morgan Taylor Party at the Place 3Mijn ervaring met de lakken van Morgan Taylor is tot nu toe erg positief. De lakken van dit merk zijn fijn in gebruik, ze lakken fijn en ook over de substantie ben ik erg te spreken.
morgan taylor party at the palaceMorgan Taylor Party at the Place 4Morgan Taylor Party at the Place is een creamy lakje met subtiele shimmers dat met twee laagjes een mooie dekking geeft. Dit lakje is, wat mij betreft, niet seizoensgebonden en kan dan ook altijd wel gedragen worden.

De nagellakken van Morgan Taylor kosten per stuk €12,95 en zijn onder ander te bestellen via Missgorgeous.nl

 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top