Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Beauty Review | Morgan Taylor Perfect Match

Beauty Review | Morgan Taylor Perfect Match

Op deze vroege regenachtige mandag ochtend begin ik mijn week met het delen van één van mijn favoriete nagellak op het moment. Tevens is dit mijn allereerste lakje van dit merk dat ik uitprobeerde.

Morgan Taylor is een jong merk dat in mei 2013 gelanceerd werd. Dit merk is vernoemd naar de twee dochters van de eigenaren Danny Haile en David Daniel. Morgan Taylor is anno nu uitgegroeid tot een welbekend prestige merk. Op het World wide web heb ik lakjes van dit merk vaak voorbij zien komen en als een ware naillover wilde ik dit merk dolgraag aan mijn stash toevoegen. Inmiddels is dit ook gebeurd en vandaag laat ik een van mijn favoriete lakje zien.Morgan Taylor Perfect Match 4Meet Morgan Taylor Perfect Match! Een heel toepasselijke naam want wat passen wij goed bij elkaar. Mijn bescheiden Morgan Taylor-stash bestaat uit prachtige kleuren/tinten en ik heb nog niet alle lakjes uitgeprobeerd, maar Perfect Match behoort (tot nu toe) tot mijn absolute favoriet. Ik viel echt als een blok voor dit kleurtje op mijn nagels.Morgan Taylor Perfect Match 1Morgan Taylor Perfect Match 6Ik ben een sucker voor roze lakjes en Perfect Match is een creamy nudelakje met een dusty-roze tintje waar ik mijn nagellakhart aan verloren heb. Dit kleurtje lakt heerlijk en heeft een prachtige glossy finish. De dekking van de lak is prima, één dikke of twee dunne laagjes volstaat.Morgan Taylor Perfect Match 2Perfect Match is een typisch kleurtje dat het hele jaar gedragen kan worden en is perfect wanneer je geen opvallende nagels wilt. Gewoon zo’n kleurtje dat het eigenlijk altijd wel goed doet.Morgan Taylor Perfect Match 5De nagellakken van Morgan Taylor zijn niet goedkoop, voor een potje met 15 ml inhoud betaal je namelijk €12,95, en is te koop via de officiële Nederlandse Morgan Taylor webshop.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top