Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Swatches: Koh Love Story!

Swatches: Koh Love Story!

Swatches: Koh Love Story! Voor alles is er een eerste keer! Voor mij is dit de eerste keer dat ik de nagellakken van Koh test. Gezien de verkoopprijs van € 14,99 was mijn verwachting zeker aan de hoge kant. Want laten we wel wezen, € 14,99 voor een flesje nagellak is niet aan iedereen besteed en wanneer je dan toch een flesje koopt wil je natuurlijk waar voor je geld.

KohIn januari lanceerde Koh haar limited edition-collectie ‘Koh Love Story’. Deze collectie bestaat uit zes prachtig kleuren die geïnspireerd is op verliefdheid en de liefde en daarom alleen al een leuk cadeautje voor Valentijnsdag, de dag van de liefde!

Koh LoveEen romantische date, een kus die je doet smelten, een verliefdheid die overgaat in houden van… Over liefde raak je nooit uitgesproken. Het gevoel van liefde heeft Koh treffend weten te vertalen in haar Limited Edition Koh Love Story! Zo brengt Koh Kiss Me! je helemaal in de stemming voor een romantische date voor twee en Koh our song! laat je dat speciale moment herbeleven met een frisse blauwe kleur waar je meteen blij van wordt.

Koh love story collectieKoh Love Story! is geïnspireerd op de liefde en ‘ik ben verliefd!’ De kleuren van deze collectie stralen romantiek uit. De kwaliteit is super en geeft mij, naast een lieflijk, ook een luxe gevoel. En naar mijn mening maakt een bijpassende naam een lak helemaal compleet en dat is met deze Koh Love Story zeker het geval.

Van deze prachtige collectie laat ik jullie drie kleurtjes zien.

Koh Love Story our song Koh Love Story our song 303Koh Love Story Our Song: Een frisse blauwe kleur die met twee laagjes goed dekt.

Koh Love Story first date Koh Love Story 305Koh Love Story First Date: Een mosgroen kleurtje dat prima dekt. Deze kleur past niet helemaal in de romantische sfeer maar desondanks vind ik het prima in deze collectie passen.

Koh Love Story Hold me tight Koh Love Story Hold me tight 307Koh Love Story Hold Me Tight: lila kleur die met twee dikke laagjes net goed genoeg dekt. Ik derde laagje vind ik persoonlijk mooier! Ik houd van lilakleurige nagellakken en ik vind deze Koh Hold Me Tight! een mooi kleurtje.

Koh Love Story is een vrolijke collectie. De nagellakken hebben allen een lieflijke, creamy finish en dekken bijna allemaal met twee laagjes goed. Ze lakken soepel ondanks hun vrij dikke structuur, en hebben een korte droogtijd wat ik belangrijk vind. De nagellakken blijven goed zitten, veel beter dan de gemiddelde nagellakken die ik ken.

Of je de prijs van € 14,99 ervoor over hebt moet je uiteraard zelf beslissen. Ik ben heel enthousiast over deze collectie die overigens zeer geschikt is voor de lente en zomer! Het is leuk om een Koh nagellak in mijn stash te hebben maar veel zal het zeker niet worden.

Koh Love Story ligt t/m april in de winkels voor € 14,95 per nagellak van 10 ml. De nagellakken zijn onder andere bij Douglas en de Bijenkorf te koop, of online te bestellen via de eigen webshop van Koh.

Wat vind jij van deze Koh Love Story collectie?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Swatches: Koh Love Story!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top