Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > SuperTrash Girls en Campina lanceren ‘Cool to school’ collectie

SuperTrash Girls en Campina lanceren ‘Cool to school’ collectie

SuperTrash, het merk dat fashionable mode voor vrouwen van nu ontwerpt en onder de naam SuperTrash Girls hetzelfde voor meisjes doet, is onlangs een wel heel aparte samenwerking aangegaan. Speciaal voor deze samenwerking komt het merk nu ook met een Boys-collectie voor de allercoolste jongens in de leeftijd van 7 tot 12 jaar.SuperTrashSuperTrash 2Onder het motto ‘Die komt er wel’ lanceerden SuperTrash Girls en Campina afgelopen woensdag een exclusieve collectie. De collectie ‘Cool to school’ was onder leiding van SuperTrash oprichter Olcay Gulsen in Studio 13 in Amsterdam gepresenteerd.SuperTrash7 SuperTrash 6SuperTrash 7Studio 13, waar de kids ook van harte welkom waren, was omgetoverd in een feestlocatie met een vrouwelijke dj die de sfeer erin hield. Voor de kids waren er diverse bezigheden bedacht. Zo konden ze SuperTrash shirts verfraaien door er een eigen ontwerp op te tekenen. Er was een kaptafel aanwezig waar kapsels gemaakt konden worden, maar ook make-uppen en nagels lakken behoorden tot de mogelijkheden. En absolute favoriet was de aanwezigheid van een heuse schommel waar op geschommeld kon worden.SuperTrash 5De ST Girls- en ST Boys-collecties werden heel toepasselijk door kindermodellen geshowd en zijn verkrijgbaar in de maten 128-176. De collecties bestaande uit jassen, sneakers, longsleeves, skinny en denim jeans zijn geïnspireerd op de samenwerking met Campina. Zo is er een ‘My Milky Way’-longsleeve voor meisjes en een ‘Fresh like Milk’-hoodie voor de jongens. De collectie bestaat uit zowel donkere als felle kleuren. De kledingstukken zijn gemaakt van fijne stoffen en hebben, zoals je van Super Trash kunt verwachten, een goede pasvorm.

“Het partnership met Campina is voor ons een logische match. Wij zijn ons ervan bewust hoe belangrijk een gezonde levensstijl is voor kids, deze vormt de basis voor goede schoolprestaties en uiteindelijk een toekomstperspectief. ST Girls staat voor speelse, fashionable looks en met deze ‘Cool to school’-collectie maken we ons merk in één klap toegankelijk voor een hele schoolgeneratie.” Aldus Olcay Gulsen, oprichter van SuperTrash.

“Campina richt zich op gezinnen met kinderen van 7 tot 12 jaar. Deze kinderen zijn doorzetters, kunnen tegen een stootje en hebben een gezonde levensstijl die ze fysiek en mentaal sterk maakt. Met deze collectie dragen we deze visie op een eigentijdse manier uit. Het is fantastisch om te zien hoe ST Girls zich heeft laten inspireren door de samenwerking. Zo kunnen de kinderen dit najaar in een compleet nieuwe outfit weer ‘Cool to school’,” vertelde Frenkel Denie op zijn beurt, marketingdirecteur bij Friesland Campina.SuperTrash 10 SuperTrash 3 SuperTrash 8 SuperTrash 9SuperTrash 4De ‘Cool to school’-items uit deze ST Girls- en Boys-collecties zijn exclusief via het spaarprogramma van Campina, Campina Eurosparen, te verkrijgen, tegen een aantrekkelijke prijs. Hier vind je tevens het gehele collectie ‘Cool to school’-collectie.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “SuperTrash Girls en Campina lanceren ‘Cool to school’ collectie

  1. Wat een leuk collectie en wat leuk dat je voor korting kunt sparen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top