Je bent hier
Home > Headlines > Alle Superhelden verzamelen! Mega-productie Marvel Universe LIVE! komt naar Rotterdam

Alle Superhelden verzamelen! Mega-productie Marvel Universe LIVE! komt naar Rotterdam

Marvel Universe LIVE! brengt, voor de allereerste keer, iconische Marvel Superhelden en schurken tot leven in een spectaculaire live arena show voor de hele familie. Feld Entertainment, wereldleider in tourende familie producties en producent van onder meer Disney On Ice en Monster Jam, brengt van 11 t/m 13 november deze nieuwe live experience naar Rotterdam Ahoy. De ticketverkoop voor de shows in Rotterdam is vandaag gestart.

Marvel Universe LIVE! brengt live entertainment naar een heel nieuw niveau met een nog nooit eerder vertoonde, epische show en met de grootste verzameling Marvel characters in een live productie. Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Wolverine en nog veel meer Superhelden uit het Marvel Universe stappen van het filmdoek op de arenavloer in Rotterdam Ahoy voor een spectaculaire live show.

Marvel Universe LIVE!Deze eerste live Marvel show debuteerde in juli 2014 en heeft inmiddels bijna 2 miljoen families in meer dan 65 steden in de Verenigde Staten vermaakt. In september opent de show haar Europese tournee in het Verenigd Koninkrijk waarna de show met maar liefst 45 trucks verder door Europa tourt. Tijdens de start van de kaartverkoop in Engeland zijn op de eerste dag maar liefst 30.000 tickets verkocht.

Iedereen kan juichen voor zijn favoriete Marvel Superhelden, inclusief Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow en meer, als zij het opnemen tegen Loki en Marvels meest sinistere schurken in een arena show vol actie voor de hele familie. Niet voor niets wordt Marvel Universe LIVE! geroemd als de meest technisch geavanceerde live show ooit met geavanceerde special effects, vuurwerk, martial arts, motoren en diverse stunts in de lucht.

“We zijn er trots dat we Marvel Universe LIVE! naar Nederland kunnen brengen en families de gelegenheid kunnen geven om deze spectaculaire live show voor de eerste keer te zien. Voor het publiek zal het zijn alsof ze in een spannende Marvel blockbuster film terecht zijn gekomen, met een boeiende verhaallijn en non-stop stunts”, zegt Steven Armstrong, Vice President Feld Entertainment voor Noord-Europa.


Met een cast van meer dan 50 artiesten en meer dan twee jaar research en ontwikkeling beschikt Marvel Universe LIVE! over de allernieuwste innovaties op het gebied van set design en vuurwerk. De stunts werden ontwikkeld door het team van de hitfilm, Thor, en de laatste The Amazing Spider-Man films. De set maakt gebruik van een innovatief licht ontwerp, transformatieve 3D projectie, 21 projectoren, het grootste vliegsysteem dat ooit gebruikt is voor een live arena tour en er wordt een nieuw Spotlight Tracking Systeem geïntroduceerd. Het vergt meer computerkracht om de projecties uit de show aan te sturen, dan om een space shuttle in de lucht te houden.

“Het is ongelooflijk om alle elementen van deze spectaculaire live show bij elkaar te zien komen,” zegt Marvel’s Chief Creative Officer Joe Quesada. “De technologie zal je niet alleen verbazen, maar neemt je ook mee naar een hele nieuwe Marvel wereld die geen enkele Nederlandse familie ooit eerder heeft gezien.” Sluit je aan bij Marvel families voor dit unieke spektakel. Het lot van het universum hangt er van af.

Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar van € 22,= tot € 60,=. Tevens zijn voordelige Family Packs verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.MarvelUniverseLive.nl.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top