Je bent hier
Home > Baby & Kind > Happy Birthday, BABY born®!

Happy Birthday, BABY born®!

Het bekende poppenmerk bestaat 25 jaar!

Hiep hiep hoera, het is feest! BABY born® is met meer dan 20 miljoen verkochte poppen wereldwijd al 25 jaar de populairste pop voor poppenmama’s. In de lente van 1991 lag ze voor het eerst in de speelgoedwinkel, gelijktijdig met sterke ontwikkelingen in speelgoedland: zo stal de Gameboy vele kinderharten en maakt het internet zijn opmars. Niet echt de ideale basis om een klassieke pop op de markt te brengen… Of toch wel? BABY born® slaagt grandioos in deze opzet! De pop heeft de tand des tijds doorstaan, mede door de mooie ontwikkelingen die ze heeft doorgemaakt.Happy Birthday, BABY born 2Levensechte functies
Hoe komt het dat een babypop zoveel interesse wekt bij kinderen over zo’n lange tijdsperiode? Eén van de overtuigende factoren is het natuurlijke uiterlijk van BABY born® met vriendelijke ogen en een open blik. Daarnaast bevordert het spelen met BABY born® sociale vaardigheden. De authenticiteit ligt verder in de functies van de pop, zo zijn er geen batterijen nodig voor activiteiten als: eten, drinken, op het potje gaan, in de luier plassen, een badje nemen, huilen, slapen en armpjes en beentjes bewegen. De pop kan alles wat een baby of klein kind definieert, in 8 levensechte functies.

Evolutie in speelervaring
Het succes van BABY born® vertaalt zich door de jaren heen in diverse uitbreidingen van de speelopties met vernieuwende speelervaringen. De basis ligt bij accessoires binnen de babywereld, zo zijn het badje en wiegje niet meer weg te denken uit de productlijn. Met de introductie van het fietszitje en de helm konden poppenmoeders, voortaan hun BABY born® overal veilig mee naartoe nemen. Ook het thema fantasie maakt deel uit van het scala; prinsessen, draakjes en eenhoorns zorgen voor een complete speelervaring.

De verscheidenheid van de BABY born® productlijnen is zichtbaar door de introductie van diverse poppen met bijhorende accessoires. Meisjes groeien mee in hun rol als poppenmama. De BABY born® collectie bestaat tegenwoordig uit  0+, 1+, 2+ en 3+ poppen.

  • BABY born® First Love is bestemd voor de allerkleinsten (0+) en heeft een hoog knuffelgehalte door de zachte stof en vulling.
  • My Little BABY born® Supersoft (1+) is het perfecte speelvriendje voor jonge poppenmoedertjes.
  • My Little BABY born® Badplezier (2+) is de eerste pop waar de bekende BABY born® functies in terugkomen. Ze drinkt, plast in haar stoffen luier en kan mee in bad. Dankzij het sneldrogende lichaam, hoeven de meisjes niet lang zonder hun favoriete pop.
  • Kinderen vanaf 3 jaar kunnen zich helemaal uitleven met de Interactieve BABY born® pop en bijpassende interactieve accessoires.

Baby born® collectie voor het feestjaar
De BABY born® verjaardagspop wacht op haar gasten! De verjaardagsverpakking met schattige feestaccessoires luidt het feestjaar mooi in. BABY born® krijgt niet 1 cadeautje voor haar 25-jarig bestaan, maar in elk seizoen van 2016 volgt een nieuw geschenk. In de lente kan ze uitkijken naar een nieuwe fietsset met een kleurrijk fietsstoeltje en sportieve kleertjes. Voor de hitte van de zomermaanden ligt er een zomerse outfit klaar. Bijpassende klapstoel met parasol zorgen er voor dat BABY born® heerlijk kan genieten van het zonnetje. Het nieuwe regenpak met leuke Wellington laarsjes komt van pas in de herfst. Tenslotte krijgt BABY born® een lekker warme Kerstset voor de feestdagen.Happy Birthday, BABY born 3Blijven vernieuwen
Volgens Thomas Eichhorn, CEO van Zapf Creation, ziet de toekomst van Baby born er rooskleurig uit: “Er liggen heel wat mooie producten in het verschiet. Dit jaar zal de pop er voor het eerst een zusje bij krijgen; BABY born® Interactive Sister. Ze verbreedt de moeder-kind-rol binnen het BABY born® merk met als belangrijke feature; hairplay. Meisjes vinden het heerlijk om te experimenteren met kapsels. Verder heeft BABY born® Interactive Sister beweeglijke gewrichten, kan ze huilen en drinkt ze uit haar bekertje. Alle BABY born® accessoires passen haar ook. “

Wij van Mommyonline feliciteren BABY born® met haar/zijn 25ste verjaardag!

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top