Je bent hier
Home > Columns > Persoonlijk | Update vliegreis Nigeria

Persoonlijk | Update vliegreis Nigeria

Op vliegreis met mijn meiden; iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan maar dat heel binnenkort toch echt werkelijkheid wordt. Onze reis naar Nigeria komt namelijk steeds dichterbij. Over iets meer dan een weekje is het al zover! Oeh wat is het spannend.

Zoals ik in mijn vorige stuk hierover heb vermeld zijn de ticket al gekocht en de paspoorten van mijn meiden opgehaald. Inmiddels hebben we de vaccinaties ook achter de rug en hebben we een boel malariapillen meegekregen om te slikken. Maar ook is onze visum-aanvraag ingediend, wat overigens veel meer gekost heeft dan verwacht, en mogen we deze, als alles goed verloopt, deze week ophalen. Hiermee zal het grootste deel van onze noodzakelijke voorbereiding achter de rug zijn. Dan blijft het inpakken van onze koffers nog over.

Langzaam maar zeker kunnen we onze koffers dus gaan inpakken. Per persoon hebben we twee koffers, in totaal zes (grote) koffers met max. een inhoud van 23 kilo. Dat inpakken wordt dus nog een hele klus. Afgelopen weken heb ik gelukkig veel items op mijn lijst kunnen doorstrepen zoals een EHBO-kit met goede inhoud en genoeg paracetamol. Mijn meiden zijn van veel zomerkleding voorzien maar ook etenswaren, zoals pannenkoekmix neem ik voor de zekerheid mee. Wat eten betreft hebben beide nogal wat voorkeuren. Waar ik nu nog mee zit is het vinden van leuke sandalen voor beide. Online bij VanHaren heb ik enkele leuke modellen kunnen vinden maar helaas heb ik die in de stenen winkels nog niet gezien. Ik kreeg overigens laatst nog de tip om bij Primark te gaan kijken, dit ga ik dus nog doen. Wie weet vind ik daar wel precies wat ik zoek en zo niet, dan wordt het alsnog online bij VanHaren bestellen.

Vanuit de meiden is er meer interesse naar onze reis. Afgelopen weekend hebben we besproken wat er in hun handbagage mag komen en deze is ook deels ingepakt. In hun handbagage zitten momenteel spullen zoals schetsboek, kleurpotloden, leesboeken, handtasjes, koekjes en andere items die we speciaal voor deze reis gekocht hebben.

Uiterlijk aankomend weekend wil ik alle koffers ingepakt hebben. Want…

Het aftellen is nu dan echt begonnen…nog 8 dagen te gaan…

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top