Je bent hier
Home > Baby & Kind > Speel tips | Papieren huis

Speel tips | Papieren huis

Met schoolvakanties ben ik altijd wel op zoek naar activiteiten om samen met de kinderen te doen of naar leuke bezigheden waarmee ze zichzelf, als het even kan, uren mee kunnen vermaken. Toen mijn ogen tijdens het winkelen op dit papieren huis viel was ik enthousiast geworden. Een knutselhuis van stevig papier zo groot dat mijn meiden er echt in passen en naar hartenlust op kunnen kleuren of verven, dat zouden ze geweldig vinden. Beide meiden zijn dol op tekenen en kleuren en hiermee kunnen ze zich uren vermaken. Bij verdere inspectie bleek het huisje ramen te hebben en klapdeuren waarmee ze naar binnen en buiten kunnen gaan. En voor de prijs van 1 euro kon ik het huisje gewoon niet laten staan. We namen er vier stuks mee zodat ook de jongens ermee aan de slag kunnen gaan.papieren huisje 3

Het papieren huisje is bij mijn kinderen (ook de buurkinderen) erg goed bevallen en er wordt volop mee en in gespeeld. Het huisje is zonder lijm of wat dan ook heel makkelijk in elkaar te zetten, dit hebben de kinderen onderling voor elkaar gekregen. En het huisje kan in zijn geheel gekleurd of geverfd worden en is zelfs van een schoorsteen voorzien.

Dit stevige papieren huis heeft een afmeting van 78x62x88 cm en is voor jonge kinderen heel leuk om mee te spelen en te versieren. Ook zeer geschikt om als cadeau te geven. Het huisje hebben we bij Dirk van den Broek voor de lage prijs van € 1,- gekocht.

Dit papieren huis zal voor veel plezier zorgen!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Speel tips | Papieren huis

  1. Leuk! Hoop dat ik er eentje vind, hier gaat het altijd hard met koopjes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top