Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Beauty Review | MUA Matte Perfect Primer

Beauty Review | MUA Matte Perfect Primer

Ik heb altijd al een onzuivere huid gehad, dat begon grotendeels in de puberteit. Ik had zoveel puistjes en oneffenheden dat ik wel eens in de spiegel stond en me afvroeg; hoe zou mijn gezicht er egaal uit zien? Ik kon er soms wel stuk om gaan, en mijn huid is helaas nooit meer geworden zoals hij geweest is. Ik heb een vette huid, met grote poriën, littekens op mijn wang en hier en daar een keer een puistje. Door mijn vette huid in combinatie met grote poriën is een primer voor mij een must have; het vult de poriën in en zorgt voor een mooier en egaler geheel. Iets wat we allemaal natuurlijk willen hebben.

Omdat ik dagelijks dus primer gebruik en er echt door heen vlieg, is prijs voor mij best belangrijk. Ik heb heel lang een primer van Smashbox gebruikt en is in mijn ogen zeker een aanrader. Maar sinds ik deze van MUA getest heb, en deze veel budget vriendelijker is wil ik jullie deze ook graag laten zien.

Als aller eerste wat velen van jullie vaak interessant vinden, de ingrediënten. Zoals je ziet, silicone, silicone en nog eens silicone!MUA Matte Perfect Primer 2Zoals de verpakking luid: “formulated for oil prone skin, will mattify complexion and provide the perfect base for foundation. Can be worn alone, or under foundationMUA Matte Perfect Primer 1De redden waarom je hem zonder foundation kan dragen is omdat hij een tintje heeft. Ik zou het zelf persoonlijk nooit doen, omdat ik dekking nodig heb voor mijn oneffenheden, en dat kan deze primer niet bieden. Maar heb je een mooi egaal gezichtje, en irriteer je je alleen aan oneffenheden is dit natuurlijk ideaal!

De formule is heel fijn, een stevige cremé, smeert makkelijk uit, is niet té silicone achtig zoals andere primers wel kunnen zijn, en verdeelt makkelijk over mijn gezicht. Ook vult hij de poriën ontzettend mooi op, en valt de oranje gloed waar ik in eerste instantie bang voor was compleet weg! In mijn ogen is dit echt een goede primer!MUA Matte Perfect Primer 4 MUA Matte Perfect Primer 5Ik vind hem zelf best dichtbij die van Smashbox komen, alleen blijft die van Smashbox bij mij net wat beter zitten. Voor een meer budget variant is dit wel echt een uitkomst!

Er schijnt ook een andere primer te zijn van MUA, maar die ben ik nog niet tegen het lijf gelopen, maar houd hier zeker mijn ogen voor open! Mocht je geïnteresseerd zijn, de primer is te koop bij sommige kruidvat filialen, en kost €5,00!

Ben jij al bekend met deze MUA Matte Perfect Primer?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top