Je bent hier
Home > Baby & Kind > Sparen voor Sourcy Regenlaarsjes + Winactie

Sparen voor Sourcy Regenlaarsjes + Winactie

Ik vind regen eigenlijk helemaal niet zo erg. Sterker nog: ik vind het heerlijk wanneer ik in bed lig en het dan aan het regenen is. Het geluid van regen helpt mij namelijk naast sneller in slaap te vallen ook lekkerder te slapen. Maar helaas valt regen niet uitsluitend tijdens slaapuren maar ook gewoon overdag wanneer ik de deur uit moet. Op zulke momenten kijk ik dan toch wel weer heel anders naar de vallende regendruppels. Afgelopen week is het vaker dan me lief is overkomen dat ik, nadat ik de kids naar school gebracht had, kletsnat thuis arriveerde. Of in de regen de kids van school moet halen. Op momenten als deze ben ik absoluut niet dol op regen.

Wie duidelijk wel altijd dol op regen is, is Sourcy. Het Nederlandse watermerk kan er maar geen genoeg van krijgen. De regen die nu valt, zal over ruim 1250 jaar hun bron in Bunnil vullen waaruit zij Sourcy winnen. Wat hen betreft: hoe meer regen des te beter!

Dat Sourcy gek op regen is bewijst hun nieuwste actie waarbij je voor spetterende regenlaarsjes kunt sparen. Vanaf 1 oktober kun je namelijk actiecodes sparen die je op alle actieverpakkingen Sourcy, Sourcy met Smaak, Sourcy Fruit en Sourcy met een Fruitsmaakje vindt. Vier actiecodes geven recht op een paar regenlaarsjes en betaal je alleen de verzendkosten van € 4,99. Hoe meer codes, hoe meer laarsjes je kunt bestellen. De spetterende regenlaarsjes zijn verkrijgbaar in 4 maten:
XS (22-24), S (25-27), M (28-30) en L (31-33)

Vanaf 1 oktober start deze actie, maar het kan natuurlijk ook al zo zijn dat je de actieverpakkingen veel eerder in de winkels tegenkomt. Bewaar ze in dat geval goed zodat je vanaf 1 oktober kunt verzilveren. Meer info over deze actie vind je op: actie.sourcy.nl

***Winnen***

Van Sourcy ontving ik een exemplaar regenlaarsjes maar mijn kinderen zitten inmiddels al ver boven de aangeboden maten. En omdat ik het zonde vind om het beste ding ongebruikt stof te laten vangen, heb ik besloten er iemand anders blij mee te maken. Heeft jouw kindje schoenmaat 22-24? Doe dan gezellig mee!

Volg Mommyonline via Facebook en Instagram en laat een berichtje hieronder achter dat je mee doet.

De winactie loopt tot en met maandag 9 oktober 2017. Op dinsdag 10 oktober 2017 zal de winnaar een mailtje ontvangen.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

30 thoughts on “Sparen voor Sourcy Regenlaarsjes + Winactie

 1. Mijn kindjes hebben intussen een grotere schoenmaat, dus ik doe niet mee. Maar wat zijn ze léuk, die laarsjes! Ik ga er zeker voor sparen 🙂

 2. o wat doe ik graag mee! Mijn dochter is gek op buiten. Zodra de buitendeur opengaat trekt ze een sprintje en is ze buiten. Als baby al zat ze geregeld mijn net aangelegde moestuin om te spitten. Baby blij, mama iets minder. Laat de regen maar komen!

 3. Ja, leuk! Mijn zoontje is gek op stampen in de plassen, maar zijn laarzen in maatje 21 zijn nu echt te klein. Ik doe dus graag mee.

 4. Wat een mooie laarsjes! Mijn zoontje past ze niet meer helaas. Maar mijn dochtertje wel, ze loopt nog niet zo lang. Natuurlijk wil zij nu ook net als haar grote broer in de plassen stampen. Maat 22 zou daarom geweldig zijn!

 5. Superleuk voor mijn dochtertje. Ze is een kliederaar dus niet vies van een plas dus perfect voor haar!

 6. Superleuk voor kleinzoon Duuk. Lijkt me geweldig om hem in de plassen te zien stampen. Lekker doerakje!

 7. Wat een leuke laarsjes, schattig., zo met de kleuren van de Nederlandse vlag !! Ik heb geen Facebook en Instagram, maar zou toch graag meedoen voor maat L ( 31-33)
  groetjes Oma Will

 8. heel gaaf! ik ben verslaafd aan regenlaarsjes. Voor mn 2,5 jarig dochtertje heb ik al 4 verschillende paar laarsjes per maat… vind het zo leuk!

 9. Dochterlief zit er nog net onder, maar als ze zo doorgroeit vrij snel naar maat 22, dus wil al wel vast meedoen voor deze leuke laarsjes

 10. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, wat een leuke regenlaarsjes, helemaal perfect voor het weer in Nederland 🙂

  Groetjes Anneliese

 11. Ik loot graag mee voor mijn zoontje Fabian (en later voor zijn kleine broertje natuurlijk)!

 12. Heb voor mijn ene kleinkind al een paar regenlaarsjes gespaard voor haar verjaardag. Zou er nu ook graag een paar winnen voor haar zusje. Mt 30
  2 zusjes in het rood wit blauw. Zou erg leuk zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top