Je bent hier
Home > Columns > Spaar voor super leuk kado’s

Spaar voor super leuk kado’s

Spaar voor super leuk kado’s met Mommy Tally
MommyOnline is het online magazine voor en door (aanstaande) mama’s waar zij kennis, ervaringen en tips met elkaar delen. Mommyonline maakt actief deelnemen op de site nog leuker want voor jouw bijdrage wordt je beloond. Met onze interactieve spaarprogramma Mommy Tally spaar je voor super leuke producten.

Mommy Tally’s verdienen
Een Mommy Tally kun je verdienen door actieve deelneming op mommyonline.nl. Je kunt Mommy Tally’s verdienen door op artikelen te reageren of door zelf een interessant artikel te schrijven.
Voor jouw reacties op artikelen kun je 3 Mommy Tally’s verdienen. Voor het insturen van een column, verhaal of artikel ontvang je 10 Mommy Tally’s, indien deze goedgekeurd is voor publicatie.

Let wel op: Enkel de nuttige reacties worden beloond met een Mommy Tally.
Let Op: Reacties bij winacties producten worden niet meegeteld!

Extra Mommy Tally’s verdienen
Naast de standaard manieren om jouw Mommy Tally’s bij elkaar te sparen kun je ook extra Mommy Tally’s verdienen. Dit doe je door je vrienden uit te nodigen om zich aan te melden voor de Mommy Tally spaarprogramma. Je ontvangt dan per aangemeld vriend 3 Mommy Tally’s.

Aanmelden
Om deel te kunnen nemen aan de Mommy Tally spaarprogramma dien je eerst jezelf aan te melden met het aanmeldingsformulier. Na jou aanmelding ontvang je 20 Mommy Tally om mee te beginnen. Meld je je daarnaast voor mommyonline nieuwsbrief (rechts op de site) ontvang je nog eens 15 extra Mommy Tally’s.

Inwisselen
Gespaarde punten kunnen ingewisseld worden voor leuke, gratis cadeaus. Bij het inwisselen van je Mommy Tally moet deze minstens gelijk zijn aan de waarde van het gekozen cadeau.
Heb je voor het product naar keuze voldoende Tally’s gespaard en wil je jouw Tally’s inwisselen? Dit doe je door het formulier in te vullen en naar ons te verzenden.

Omdat wij geregeld nieuwe producten willen aanbieden hebben wij een beperkt aantal van ieder product. Het kan dus voorkomen dat een product niet meer verkrijgbaar is.

Let op:
Je Mommy Tally’s zijn verbonden aan jouw e-mailadres, dus reageer altijd met hetzelfde e-mailadres.
Inruilen van Mommy Tally’s tegen contant betaling is niet mogelijk.
Cadeaus kunnen niet geruild noch geretourneerd worden.

aanmeldingsformulier Mommy Tally
Inwisselformulier Mommy Tally

Op het moment kun je sparen voor de volgende producten


Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Spaar voor super leuk kado’s

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top