Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Russisch parlementslid wil hoge hakken verbieden

Russisch parlementslid wil hoge hakken verbieden

hoge hakkenDe liefde dat de meeste vrouwen voor hakken hebben is groot, dat is alom bekend en er afstand van doen zien vrouwen niet gebeuren. Echter driegt er voor de Russische vrouwen de kans dat zij verplicht op schoenen met hakken tussen de 2 en 5 centimeter moet lopen.

Parlementleden zouden in het belangen van de burgers handelen maar sommige gaan met hun wetsvoorstellen wel heel ver. Oleg Michejev van de partij ‘Rechtvaardig Rusland’ heeft onlangs een wetvoorstel ingediend om zowel hoge hakken als platte schoenen te verbieden. Zijn reden? Hij is nogal bezorgd over de voeten van de Russische vrouwen. Want de genoemde schoenen zouden voor platvoeten en andere orthopedische problemen zorgen. Zijn oplossing is dus om een maximumlengte voor hakken aan schoenenfabrikanten op te leggen.

“De schadelijke effecten die optreden bij het dragen van hoge en platte schoenen worden erkend door experts wereldwijd. Het is noodzakelijk om die tendens een halt toe te roepen”, aldus Oleg Michejev.

Vanzelfsprekend zijn de Russische vrouwen, die doorgaans schoonheid boven comfort verkiezen, woedend over deze mogelijk verbod op hoge hakken en claimden dat als hoge hakken verboden zouden worden, dat ze dan bewust massaal torenhoge hakken zullen dragen.

Wat vind jij van deze wetsvoorstel?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Russisch parlementslid wil hoge hakken verbieden

  1. Geef de vrouwen eens ongelijk. Het is niet de taak van politiek om zich met dergelijke dingen bezig te houden. Er wordt gezegd dat torenhoge hakken een teken van feminisme is, laat vrouwen dus lekker zelf bepalen hoe hoog hun hakken moet zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top