Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review+ Swatches Herôme Natural New Zealand

Review+ Swatches Herôme Natural New Zealand

Herôme Natural New ZealandHerôme is volgens mij één van de weinige nagellakmerk die trouw elke twee maanden haar collectie met een limited edition verrijkt en daarbij naar de kleuren kijkt die onze mooie wereld rijk is. Ik moet zeggen dat ik iedere keer weer erg nieuwsgierig naar de kleuren ben waarmee Herôme komt. En tot nu toe ben ik eigenlijk nog niet teleurgesteld. Vanzelfsprekend ben ik niet altijd even enthousiast over de kleuren maar een ding kun je over de nagellakken zeggen; ze bevatten een diversiteit aan kleuren en dat is mooi om te zien.

Ik ben dol op nagellakken met een creamy finish en gelukkig voor mij bevat iedere limited edition wel een paar van deze lakjes en zo ook in deze collectie Natural New Zealand. Natural New Zealand bevat drie kleuren met een creamy finish en drie kleuren met subtiele shimmers. Deze zes catchy kleurlakken sluiten naadloos aan bij het nieuwe en sprankelende modebeeld waar je helemaal vrolijk van wordt, althans ik wel!

Herôme Natural New Zealand collectieOver het algemeen dekken de nagellakken van Herôme met twee of drie laagjes prima; laten we snel kijken hoe goed deze Natural New Zealand dekt.

Herôme Natural New Zealand taurangaBij het swatchen ben ik van achter naar voren begonnen zodat ik met dit kleurtje kon eindigen. De zachte, bijna witblauwe lak van W.I.C. Tauranga is geïnspireerd door één van de upcoming badplaatsen van dit moment. Draag het met lef! Combineer bijvoorbeeld met kleuren als cayennerood of fuchsiaroze voor een color-blocking fashion statement. Tauranga is een prachtig babyblauw kleurtje dat met twee dikke laagjes net goed dekt.

Herôme Natural New Zealand dunedinW.I.C. Dunedin is een volle, romige peachy pink die doet denken aan roze luchten wanneer de zon onder gaat. Dit kleurtje vind ik het minst mooi van dit zestal en dekt het beste met drie laagjes. Ondanks dat Dunedin niet mijn smaak is past dit kleurtje wel mooi in het rijtje thuis.

Herôme Natural New Zealand rotoruaHet vulkanische geel van W.I.C. Rotorua is net als de gelijknamige stad magisch en mysterieus. Rotorua is een geel/goudkleurige lak die vol zit met prachtige subtiele shimmers. Zoals je van een gele lak kunt verwachten heeft dit kleurtje zeker drie laagjes nodig om tot zijn volle glorie te komen.

Herôme Natural New Zealand aucklandEen van mijn favoriete nagellakkleuren op het moment is mintgroen. In de afgelopen maanden is mijn liefde voor dit kleurtje enorm gegroeid. De waanzinnig inspirerende kuststad W.I.C. Auckland is gevangen in een koele, lichte, mintgroene tint. Auckland dekt prima met twee dikke laagjes of drie normale laagjes. Op de foto draag ik twee dikke laagjes. Isn’t she absolutely stunning?

Herôme Natural New Zealand wellingtonIn Natural New Zealand kan een nudekleurige lak natuurlijk niet ontbreken. W.I.C. Wellington is zacht, ingetogen en stijlvol en daardoor perfect voor een real natural born beauty-look. Met mijn donkere huidskleur komt een nudetintje als deze heel anders over en is voor mij dan ook geen nude te noemen. Wellington is een subtiele, zachtroze/peachykleur dat net niet genoeg dekt met twee laagjes; een derde laagje zorgt ervoor dat haar schoonheid echt naar voren komt. Deze lak lakt overigens superfijn en heeft een creamy finish.

Herôme Natural New Zealand hamiltonHamilton is niet een kleur waar ik snel voor zal kiezen maar op mijn nagels vind ik het wel mooi. Het kleurtje is moeilijk te definiëren, het is volgens Herôme lavendelblauwpaars, maar het neigt ergens ook een beetje naar grijs. Hamilton is geïnspireerd door de vele lavendelvelden rondom deze stad. Past helemaal in de nieuwe bohemian-look. Draag het met harde kleuren groen of een mix van kleuren en wees een boho-chique lady. Het kleurtje dekt prima met twee laagjes en bevat heel subtiele shimmers.

Herôme Natural New Zealand colHerôme Natural New Zealand bestaat uit mooie kleuren verdeeld over lakjes met subtiele shimmers en creamy finish. De nagellakken uit deze collectie dekken met twee of drie laagjes prima en drogen snel.

W.I.C. Natural New Zealand is verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor €7,50 en twee stuks voor €12,50.

Wat vind je van de collectie en Welke lakjes heb je al in je stash?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Review+ Swatches Herôme Natural New Zealand

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top