Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review | Sleek I-Divine Arabian Nights palette

Review | Sleek I-Divine Arabian Nights palette

Sleek heeft het I-Divine assortiment weer uitgebreid met een prachtig zwoel palette, genaamd Arabian Nights. Ik ben sowieso een enorme fan van Sleek zoals jullie weten en ik ben dan ook erg blij dat ik dit palette weer voor jullie mag reviewen.Sleek I-Divine Arabian Nights 1De verpakking vind ik echt prachtig, romantisch versierd met dansende patronen. Precies waar ik aan denk bij een Arabisch thema. De verpakking is van karton zoals we gewend zijn van Sleek. Dit palette bevat, zoals alle Sleek paletten, 12 mooie super gepigmenteerde kleurtjes, die matchen bij elke huidskleur. Het palette is zo gemaakt zodat je de look kan transformeren van een daglook naar een avondlook. Dit palette is in principe speciaal bedoeld voor Smoked looks.

Sleek I-Divine Arabian Nights 2Als we het palette open maken zien we 12 hele mooie kleurtjes, een spiegel en applicator, wat standaard is bij de I-Divine palette’s. De kleurtjes zijn gevarieerd met shimmer en matt.Sleek I-Divine Arabian Nights 3Sleek I-Divine Arabian Nights 81e rij van links naar rechts:
Scheherazade’s Tale, Gold Souk, Alladin’s Lamp, Sultan’s Garden, Hocus Pocus, Simbad’s Seas.

2e rij van links naar rechts:
Genie, Black Magic, Stallion, Sorcerer, Valley of Diamonds, 1001 nights.

De namen van Sleek vind ik altijd super, en dat is bij dit palette niet anders, wat een super leuke namen!
Met het aanbrengen van de swatches merkte mij wel op dat de matte kleuren heel kruimelig zijn, opletten met fall-out dus, maar dat is over het algemeen wel typisch met zulke kleurtjes.

Swatches:Sleek I-Divine Arabian Nights 4

En hier mijn gemaakte look;Sleek I-Divine Arabian Nights 5Sleek I-Divine Arabian Nights 6Op mijn ooglid heb ik aangebracht; Sultan’s Garden-Hocus Pocus.
In de crease heb ik aangebracht; Valley of Diamonds.
Onder mijn oog; Simbad’s Seas.Sleek I-Divine Arabian Nights 7Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk variatie van kleuren in een look te stoppen zodat jullie de kleuren goed konden zien op het oog. De kleuren vind ik écht voor night-time en zou het niet snel overdag dragen. Het palette is dus perfect voor een avondje uit!

Sleek I-Divine Arabian Nights palette is te koop op www.beautyvoordeelshop.nl en kost €8,99 euro.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Review | Sleek I-Divine Arabian Nights palette

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top