Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Review | Michael Kors Super Gorgeous!

Review | Michael Kors Super Gorgeous!

Michael Kors Super Gorgeous! Review

Begin van het jaar introduceerde Michael Kors voor de lente periode de geur Gorgeous! Van dit geurtje heb ik destijds een review geschreven: review Michael Kors Gorgeous! Inmiddels zijn we maanden verder en zitten we volop in het herfstseizoen. En zoals te verwachten was komt het merk met een nieuwe versie: Michael Kors Super Gorgeous!. En gezien het eerste geurtje mij zeker niet tegen viel, en dochterlief deze inmiddels volledig opgemaakt heeft, was ik nieuwsgierig naar haar opvolger. Ben jij ook benieuwd? Lees gezellig mee.

Anno nu koop ik vrijwel al mijn nieuwe geuren op goed vertrouwen. Dit wilt zeggen dat ik de geuren voor aankoop niet uitprobeer maar blindelings aanschaf. En uiteraard dan maar hopen dat het niet tegenvalt. Ook wat betreft Michael Kors Super Gorgeous! heb ik deze op goed vertrouwen gekocht.

Hoe dit geur omschreven wordt: De huldiging van het vrouwelijk zelfvertrouwen gaat verder met Michael Kors Super Gorgeous! – een gedurfde nieuwe geur die vrouwen op hun sterkst belichaamt. Het kenmerkende witte bloemenboeket in Michael Kors Gorgeous! wordt geherinterpreteerd en brengt de geur tot leven met een mix van tabaksakkoord en gedurfde amber.

Geurnoten

Topnoot: Mirre, Bergamot, Mandarijn
Hartnoot: Jasmijn, Iris, Oranje Bloesem, Ylang-Ylang
Basisnoot: Olibanum, Cederhout, Tonka Boon, Sandelhout.

Michael Kors Super Gorgeous! Eau de Parfum Review

Wat mij direct aan dit nieuwe versie opviel is dat het meer een houtachtig samenstelling heeft. Veel warmer dan haar voorganger. Dit was logischerwijze te verwachten gezien we het hier over een najaarsgeur hebben. In het ingrediëntenlijst vinden we dan ook cederhout en sandelhout terug, beide houdsoorten staan bekend als ideale noten voor herfstgeuren. Oftewel een goede geur voor de overgang van de zomer naar het najaar.

Michael Kors Super Gorgeous! is een goed gebalanceerd herfstgeur dat hoogstwaarschijnlijk bij velen in de smaak zal vallen. Het heeft een houtachtig, warm en pittig samenstelling. Echter is het naar mijn mening behoorlijk comfortabel, totaal niet uitgesproken maar eerder diffuus. Super Gorgeous! is niet krachtig maar veilig en derhalve makkelijk te dragen. Het is een alledaags en fijne geur maar echt indruk maakt het bij mij niet. Het roept bij mij geen enkele gevoel op en ik kan ook niet zeggen dat het iets toevoegt aan mijn stemming. Dat is jammer! Wanneer ik een geur draag wil ik namelijk dat het mij een bepaald gevoel bezorgd. Dit doet de originele Gorgeous! geur wel maar helaas deze nieuwe versie niet.

Michael Kors Super Gorgeous! heeft een goede samenstelling maar het vertelt naar mijn mening geen verhaal. Het voert mij niet weg, prikkelt mij niet om te fantaseren en weg te dromen. Het is een geur zonder verhaal. En nee, het voegt niets toe aan mijn zelfvertrouwen zoals de geur belooft. De geur heeft de juiste noten maar het mist persoonlijkheid.

Al met al is Michael Kors Super Gorgeous! een prima geur voor de herfst periode maar echt indruk heeft het helaas niet op mij gemaakt.

Heb jij al kennis gemaakt met Michael Kors Super Gorgeous!?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top