Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Review: Hannah Vitamin Complex

Review: Hannah Vitamin Complex

hannah_vitamincomplexSoms kan je huid wel wat extra’s gebruiken. Zoals de Hannah Vitamin Complex. Deze hydraterende spray is een boost voor elk huidtype maar met name de ouder wordende huid zal baat hebben bij deze vitaminecocktail, die huideigen vitamines A, D, E, F en K bevat.

Hannah Vitamin Complex is een waterige, tonic-achtige substantie die je na het reinigen van je huid en vóór het aanbrengen van een dag- of nachtcrème over je gezicht verstuift, waarna je het zachtjes inmasseert. Na het aanbrengen voelt de huid zacht en glad aan en je zult merken dat je minder van je crème nodig hebt. Je kunt de spray ook tussen twee laagjes crème aanbrengen of gewoon gedurende de dag af en toe over je make-up ‘nevelen’, voor extra hydratatie tussendoor. De geur van deze vitamineboost is zacht, natuurlijk en neigt een beetje naar de geur van babyproducten; naar mijn mening dus zeer aangenaam!

Ingrediënten

Toch ruik ik tegelijkertijd een alcohollucht tijdens het sprayen. Dit kan kloppen, want als ik de ingrediëntenlijst eens bestudeer, zie ik dat ‘alcohol denat’ op de tweede plek in de lijst staat; een teken dat er een hoog alcoholpercentage in zit. Het nadeel van alcohol is dat dit de huid juist weer kan uitdrogen, maar daar zijn de meningen de laatste tijd over verdeeld. Vermoedelijk is dit bedoeld om het product niet alleen hygiënisch te houden, maar wordt dit tevens als oplosmiddel gebruikt, om ervoor te zorgen dat de vitamines beter worden opgenomen; oliën en veel andere stoffen lossen namelijk moeilijk of zelfs helemaal niet in water op, maar wel in alcohol. Verder zie ik dat deze spray naast de vitamines paardenkastanje bevat; dit houdt de huid soepel en verfrist de huidteint door de doorbloeding-stimulerende eigenschappen. image

Samengevat kan ik melden dat ik deze spray erg prettig en verfrissend vind en de geur zeer aangenaam. Het uiterlijk van deze spray is vrij sober maar heeft tegelijkertijd een luxe uitstraling.

De prijs vind ik echter wel wat aan de hoge kant, namelijk € 49,75 voor 125 ml. Maar wie zich dit kan permitteren of zichzelf eens flink wil verwennen, zal niet snel bedrogen uitkomen. Een prettige vitaminecocktail voor elke huid!

Verkrijgbaar bij Het Hannah-huis.

Yvonne van der Wal
Hoi! Ik ben Yvonne (1975), moeder van twee kinderen, auteur van drie boeken en ik ben naast schrijven tevens dol op alles wat met beauty en make-up te maken heeft. Hier kan ik deze passies mooi met elkaar combineren!
http://www.yvonnevanderwal.nl/

One thought on “Review: Hannah Vitamin Complex

  1. Ik heb de vitaminecomplex gewonnen via hier, en vernevel het elke ochtend en avond op mijn gezicht, ik zal het eens gaan uitsmeren, die tip miste ik eigenlijk in de beschrijving die erbij zat. Vind het wel een heerlijk product, het voelt gelijk fris aan op de huid en make up blijft mooier zitten en wat er in de beschrijving stond dat je minder dag/nacht creme op kan doen klopt ook.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top