Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Review – Giordani Gold Opulent Night Lipsticks

Review – Giordani Gold Opulent Night Lipsticks

Opulent Night LipsticksOriflame introduceerde met de nieuwe limited edition Giordani Gold Opulent Night Collectie drie prachtige kleuren lipsticks die je dankzij de schittering van witte saffier laat sprankelen. Het witte saffierpoeder voorziet je lippen niet alleen van een sublieme kleur, maar verzorgt ze tevens intensief dankzij de toegevoegde Nour Intense Oil op basis van vitamine E. Dit zorgt voor gladde, goed gehydrateerde lippen die sensueel zacht aanvoelen. De lipsticks zijn verkrijgbaar in de drie kleuren Precious Pink, Lustrous Cerise en Crystalline Maroon.

De collectie was in december voor de feestdagen geïntroduceerd maar gezien dit drietal nog verkrijgbaar is laat ik je ze vandaag zien.Opulent Night Lipsticks 1De Giordani Gold Opulent Night lipsticks zitten in een prachtige, lichtgewicht matgouden huls, afgewerkt met glanzende gouden versiersels. De lipsticks ogen chic en bevatten mooie tinten kleuren voor de wintermaanden. In eerste instantie was ik bang dat ik drie hetzelfde kleuren toegestuurd had gekregen maar gelukkig bleek dit niet het geval te zijn. Op het eerste gezicht lijken de drie kleuren namelijk erg op elkaar maar op de lippen zijn het gelukkig drie verschillende tinten.Opulent Night Lipsticks 2Opulent Night Lipsticks 3De lipsticks zijn semi-transparant en dus niet dekkend. Hierdoor zullen ze, afhankelijk van je eigen lippenkleur, lichtelijk anders van kleur zijn. Meerdere lagen zorgen er wel voor dat de kleur intenser wordt. Opulent Night Lipsticks 4Opulent Night Lipsticks 5Van links naar recht: Allereerst stel ik je voor aan Precious Pink. Zoals ik eerder al aangaf lijken de lipsticks in de huls veel op elkaar en zul je niet gauw denken dat dit een roze kleur is. Maar toch is dat zo.

Dan is de buurt aan Lustrous Cerise. Lustrous Cerise is het enige kleurtje dat er ongeveer net zo uitziet als in de huls en zoals ik verwacht had. Dit is een paars/rood kleurtje.

Tenslotte Crystalline Maroon, een mooi bruinrood kleurtje.Opulent Night Lipsticks 6De lipsticks brengen makkelijk aan en door hun romige textuur voelen ze heerlijk zacht en verzorgend aan. En doordat ze niet sterk gepigmenteerd zijn en verzorgend zijn hebben ze veel weg van lippenbalsems met een tintje. Ik ben fan! Met name Crystalline Maroon vind ik bij mijn donkere huidskleur mooi staan.

De Giordani Gold Opulent Night Lipsticks zijn via de webshop van Oriflame verkrijgbaar,

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Review – Giordani Gold Opulent Night Lipsticks

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top