Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review | Dior Diorific Mat Lipstick Lovely

Review | Dior Diorific Mat Lipstick Lovely

Dior Diorific Mat Lovely

Voor een lange tijd stond de Dior Diorific Mat Lipstick op mijn wishlist. Dit voornamelijk vanwege haar opvallende goudkleurige huls. Hoe mooi is deze? De kleur, vorm en afwerking, gewoon prachtig. Als je het mij vraagt is het een pronkstuk. Naast dat ik helemaal weg ben van de huls, heeft deze lipstick lijn ook mooie tinten. De kleur Lovely spreek mij het meest aan en afgelopen week besloot ik deze aan mijn collectie toe te voegen. Ben jij ook benieuwd naar dit kleurtje? Ik vertel je graag meer over deze Dior Diorific Mat Lovely.

Diorific Mat uit de Fall Look 2018-collectie van Dior is de legendarische accessoire met een Haute Couture finish, de signatuur van de Dior-glamour omringd door een gouden “”juwelen”” case. Diorific lipstick bedekt uw lippen met elegante, matte kleuren.
Een unieke formule voor rijke tinten met een heldere, langhoudende matte finish en perfecte gevormde en volle lippen die betoverend verfijnd zijn.

Het uiterlijk van Dior Diorific Mat Lovely is echt prachtig. Een juweeltje dat zeker weten gezien mag worden! De huls bestaat als het ware uit twee ‘bolletjes’ met ‘ringetjes’ ertussen. Op het onderste ‘bolletje’ is het merknaam gegraveerd en vind je de naam van de lipstick aan de onderkant van de huls. Ook in de lipstick zelf is het merknaam verwerkt. Verder heeft de lipstick een geurtje, deze vind ik wel aangenaam. Het geheel ziet er prachtig uit, ik vind het zelfs bijna zonde om de lipstick in gebruik te nemen.

Dior Diorific Mat Lovely is een chique lipstick met een fluweelzachte matte finish. Lovely is prachtig paars met een grijze ondertoon. Een kleurtje waarvan ik denk dat bij mij goed zal staan. Het aanbrengen van de lipstick gaat zoals te verwachten moeiteloos. Het brengt super makkelijk aan. Hij glijd lekker gemakkelijk over mijn lippen en geeft ook nog eens een mooi en gelijkmatige dekking af. De pigmentatie is intens waardoor opbouwen in principe niet nodig is. Een keer met de lipstick over je lippen gaan en je bent klaar. Het is dus heel zuinig in gebruik en daardoor zal de lipstick ook langer meegaan.

De textuur van de lipstick is heel fijn. Het verbaas mij ook echt over hoe prettig en comfortabel Lovely op mijn lippen aanvoelt. Ik vergeet zelfs dat de lipstick een matte finish heeft. Het trekt daarnaast mooi in maar accentueert lijntjes niet. De lipstick geeft wel af, het laat sporen achter wanneer je uit een glas drinkt of iemand een kus geeft. Dit ervaar ik zeker als een minpuntje. Over de houdbaarheid op de lippen had ik om heel eerlijk te zijn ook meer verwacht. De lipstick verliest bij eten en drinken zijn intensiteit, het vervaagd. Maar het afslijten gebeurt gelijkmatig waardoor je lippen er nog steeds goed uitblijft zien. Het is dus wel raadzaam om na een maaltijd je lippen bij te werken.

De kleur Lovely is prachtig, niet fel maar zeker ook niet donker. Het is een kleur die ik persoonlijk op dagelijkse basis zou kunnen gebruiken.

Al met al ben ik redelijk tevreden. Lovely is een mooi kleur en voelt enorm fijn aan op de lippen. Maar aan de andere kant had ik, gezien haar prijs, verwacht dat het minder zou afgeven.  En langer perfect zou blijven zitten. Hierin ben ik dus wel teleurgesteld. Maar… haar uiterlijk maakt ook veel goed 🙂

Of ik dit product het geld waard vind, is moeilijk te zeggen. Eigenlijk als ik compleet eerlijk ben neig ik denk ik toch wel meer naar ‘nee’. Ik vind het het bedrag van €46,95 niet waard. Ja, het product is heel fijn in gebruik. En ja, het voelt ook echt heel prettig aan op de lippen. Maar voor dit bedrag had ik graag gewild dat het langer perfect op mijn lippen zou blijven zitten. Vooral wat betreft haar houdbaarheid op mijn lippen ben ik dus niet tevreden.

Dior Diorific Mat Lipstick Lovely is een van de twee Dior lipsticks die ik onlangs shopte. Het tweede kleurtje Dior Rouge 886 Enigmatic laat ik binnenkort ook zien.

Heb jij al kennis mogen maken met de Dior Diorific Mat Lipsticks?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top