Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review: Covergirl Outlast Smoothwear Eyeliner Onyx

Review: Covergirl Outlast Smoothwear Eyeliner Onyx

Review: Covergirl Outlast Smoothwear Eyeliner Onyx

Een van mijn favoriete make-upproducten is het oogpotlood. Het product aanbrengen kost niet veel tijd maar maakt, naar mijn mening, een groot verschil in je look. Wanneer ik dan een voor mij nog onbekend merk tegenkom is de drang om deze te testen groot. Met deze Covergirl Outlast Smoothwear eyeliner was het niet anders. En gezien niemand in mijn omgeving ervaring met dit product heeft was ik super benieuwd. Zou het een aanwinst zijn of toch een tegenvaller?

Covergirl eyelinerCovergirl eyeliner smoothwearCovergirl Outlast Smoothwear eyeliner zit in een zilver/grijs omhulsel met zilveren letters en aan de onder gedeelte de kleur aanduiding. Er zijn diverse kleuren verkrijgbaar en dit is Onyx, de zwarte uitvoering. Het product ziet er leuk uit en oogt niet goedkoop zoals je van een budgetmerk zou verwachten. Een pluspunt aan dit product is dat het een draaisysteem heeft en hierdoor is slijpen overbodig. De onderkant, tevens de kleur aanduiding, is los te draaien; hier tref je een soort slijpertje aan. Hiermee kun je indien gewenst het oogpotloodpuntje na gebruik weer in vorm slijpen om zo dunne lijnen te kunnen tekenen. Persoonlijk maak ik hier geen gebruik van maar handig is het wel.

Covergirl Outlast smoothwear eyelinerCovergirl smoothwear eyelinerCovergirl Outlast Smoothwear eyeliner is fijn in gebruik. Ik heb in het verleden oogpotloden gebruikt waarbij het enige moeite koste om een duidelijke kleur ervan af te krijgen maar met deze eyeliner is hier totaal geen sprake van, het is dus goed gepigmenteerd en totaal niet stroef. Het product voelt zacht en brengt fijn aan.

Waar ik bij eyeliners veel last van heb is het uitlopen ervan. Na even wat gefietst te hebben zit er onder mijn ogen een lelijk donker randje. Met de Covergirl Outlast Smoothwear heb ik hier gelukkig geen last van. De belofte dat deze eyeliner ‘all-day’ blijft zitten klopt grotendeels wel. Het product blijft uiteraard niet 24 uur zitten maar wel een hele school- of werkdag. En dat is voor mij meer dan goed.

Ik heb er een nieuwe favoriet bij! Covergirl Outlast Smoothwear is fijn in gebruik, geeft goed kleur af en blijft prima op mijn waterlijn zitten zonder uit te lopen. Ik ben fan!

Covergirl Outlast Smoothwear eyeliner is voor  € 2,25 via Beautyvoordeelshop.nl te bestelling.

Ben je al bekend met de producten van CoverGirl?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top