Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review | Cargo Vintage Escape Eye Palette

Review | Cargo Vintage Escape Eye Palette

Een palette wat in deze tijd van het jaar op meerdere gebieden geschikt is, het is niet alleen budget-vriendelijk in deze duurdere maanden, maar ook is het qua kleur opstelling perfect, een leuk cadeautje voor jezelf of misschien wel voor in de schoen of onder de boom! Ik ben zó enthousiast over dit palette!
Cargo Vintage Escape Eye Palette 1De verpakking is super schattig; het heeft een vintage trekje, iets waar ik gek op ben. Niet zo gek dat het palette dan ook Vintage Escape genoemd is. Het palette is flink en stevig, ik ga het niet uitproberen omdat ik gek ben op mijn make-up, maar ik wed dat hij val-vriendelijk is! De buitenkant heeft een bruine kleur, en is van nep-leer. Als je hem besteld zit er ook nog een bescherm plasticje omheen, met een leuk kartonnen verpakking.  Ook zit er een spiegel bij in begrepen, en een kwast met 2 verschillende uiteindes.

Cargo Vintage Escape Eye Palette 2Cargo Vintage Escape Eye Palette 3Cargo Vintage Escape Eye Palette 4Als je het palette open maakt zie je 12 hele mooie kleurtjes, namelijk;

 • Harvest Moon: Een witte matte kleur, perfect als highlighter.
 • Cuddle: Een mooie matte taupe tint.
 • Frolic: Een bruine tint met shimmer.
 • Cinnamon: Koel bruin, met shimmer.
 • Twigs: Een blauwe kleur met shimmer.
 • Black Crow: Een matte zwarte kleur.
 • Crisp: Een lichte kleur vol met goude shimmer.
 • Hot Cocoa: Een warme bruine kleur.
 • Autmn: Een warme kleur, met een oranje finish.
 • Winthered Leaves: Groene kleur met rode shimmer; echt het beeld wat ik heb van een blad van een boom!
 • Rustic: Een mooie warme bruine kleur met shimmer.
 • Chestnut: Een mooie kastanje bruine kleur!

Ik ben niet ( op z’n brabants ) gezegd een kei in kleuren omschrijven, maar ik doe mijn best! Zoals je wel ziet zijn het vooral warme kleuren, die je ook kunt onderdrukken met de koele kleuren die er tussen zitten. Je hebt verschillende keuzes; een warme herfst look, een mooie smokey eyes voor kerstavond, een lichte overdag look, of een look met koele tinten! Ik vind de samenstelling van de kleurtjes super, en dan over het pigmentatie nog niet gesproken;
Cargo Vintage Escape Eye Palette 6Swatches op mijn arm van rij 1.
Cargo Vintage Escape Eye Palette 5Swatches op mijn arm van rij 2;

Zoals je ziet zijn ze super gepigmenteerd, ik heb een lichte huid waardoor je de lichtere kleuren wat minder ziet, maar geloof me, met een goede oogschaduwbasis is die lichte kleur echt wel zichtbaar op je oog!
Cargo Vintage Escape Eye Palette 7Cargo Vintage Escape Eye Palette 8De eerste look heb ik simpel gehouden en een zachte rustige herfstlook gemaakt. Je moet weten dat elke kleur die ik gebruikt heb echt met één dipje in de oogschaduw gemaakt is. De oogschaduws zijn óntzettend gepigmenteerd!

Cargo Vintage Escape Eye Palette 9Cargo Vintage Escape Eye Palette10Ik kon het niet laten om met dit prachtige palette een tweede look te maken.

Cargo Vintage Escape Eye Palette 13Dit palette is 1 van de 2 palette’s die beautyvoordeelshop.nl verkoopt! De palette’s zijn maar 25 euro, en worden gratis verzonden! Ik ben zo gek op dit palette dat ik het andere palette ook graag aan mijn stash zou willen toevoegen.

Liefs,
Shannen

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Review | Cargo Vintage Escape Eye Palette

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top