Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Prada Paradoxe Eau de Parfum Review

Prada Paradoxe Eau de Parfum Review

In het land van geuren is Prada geen onbekend speler. Dit merk heeft over de vele jaren dat het actief is tientallen geuren op de markt gebracht, voor zowel vrouwen als mannen. En dit aantal blijft oplopen want een nieuwe geur voor vrouwen is onlangs gelanceerd. Waar alle vorige geuren mij voorbij gingen is het dit nieuwste creatie dat mijn aandacht wist te trekken en vast te houden. Mijn interesse in dit geurtje had in eerste instantie echter niets met het geur zelf te maken maar alles met haar ongebruikelijke vorm. Maak kennis met Prada Paradoxe, de geur met een driehoekige flacon.

Wie enigszins bekend is met dit merk weet natuurlijk wel dat de driehoekige flacon geen willekeurige vorm is. Dat het de essentie van Prada in zich draagt. De driehoek belichaamt namelijk de logo van dit merk. Een logo waar ikzelf groot fan van ben, met name op hun prachtige tassen.

Prada Paradoxe Eau de Parfum

Prada Paradoxe wordt omschreven als een bloemige amberachtige geur die de paradoxen van iconische ingrediënten omarmt om nieuwe geursensaties te onthullen. “Het opnieuw uitvinden van frisheid met een extract van oranjebloesemknoppen om de frisse dimensie van de bloem te vangen. Sensualiteit opnieuw uitgevonden met de geur van amber zorgt voor een levendige warmte. Het heruitvinden van intensiteit door een nieuwe revolutionaire muskus molecule voor een intense maar subtiel en comfortabel spoor dat direct merkbaar is. Het is een uitnodiging om de paradoxale veelvoudige dimensies van de vrouw te ontdekken”.

Geurnoten

Topnoten: Neroli
Hartnoten: Amber
Basisnoten: Musk

Prada Paradoxe Eau de Parfum Flacon

De flacon van Paradoxe is wat mij betreft een ware eyecatcher. De driehoekige flacon is gekanteld en toch krachtig geaard waardoor deze gewoon overeind kan blijven staan. De radicale uitstraling wordt verzacht door afgeronde hoeken terwijl de delicate koraalroze kleur van het parfum contrasteert met de diepzwarte dop en het wapenschild van Prada.

Prada Paradoxe Eau de Parfum en duurzaamheid

De driehoekige flacon van Paradoxe is niet enkel prachtig maar het is ook nog eens duurzaam. Prada Paradoxe is de allereerste navulbare geur van Prada. De glazen Prada Paradoxe Eau de Parfum flacon is ontworpen om hun gewicht en het gebruik van glas te beperken. Hiermee wilt het merk een duurzamere impact garanderen en minder verpakkingsmateriaal toelaten. De volledige Prada Paradoxe lijn is hervulbaar, waardoor er dus minder verpakkingsmateriaal nodig is.

Prada Paradoxe Eau de Parfum Review

Prada ParadoxeZoals ik reeds hierboven vermeld heb, heb ik dit geurtje in eerste instantie puur vanwege haar flacon gekocht. En uiteraard hoopte ik vurig dat de geur zelf mij zal bevallen. En dat doet het gelukkig. Prada Paradoxe heeft mij positief verrast! De geur is lekker maar bovenal heel toegankelijk!

Prada Paradoxe is een zacht zoete creatie dat ongetwijfeld bij velen in de smaak zal vallen. Het is een veilige geur, niets baanbrekends maar gewoon heerlijk. De geur omarmd je met haar warmte, het is absoluut niet verstikkend maar heerlijk subtiel. Het geeft je het gevoel van een ‘warme welkom’ op een frisse (najaar) dag. Heel fijn. En in combinatie met haar poederigheid laat het je op je gemak voelen. Paradoxe is gezellig, levendig maar bovenal veilig en comfortabel. Het geeft mij een goed en positief gevoel en daar draait het bij mij om. Op het moment is dit mijn ‘go to’ geurtje.

Prada Paradoxe is wat mij betreft een geur dat de moeite waard is om eens uit te proberen. De geur is heel toegankelijk en daarnaast blijft het ook nog eens lang ruikbaar. En het feit dat dit geurtje navulbaar is, maakt het extra aantrekkelijk. Om Paradoxe bij te vullen hoef je enkel de draaidop van de flacon los te draaien en vullen maar. De navulbare eau de parfum is verkrijgbaar in 100 ml inhoud. Goedkoop is dit geurtje helaas niet, voor een 30 ml inhoud betaal je al rond de 70 euro. Maar gelukkig is er vaak aanbiedingen te vinden waardoor je voordelig kunt shoppen.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top