Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Mijn ervaring met de gellak van Pink Gellac

Mijn ervaring met de gellak van Pink Gellac

Als een echte nagellak liefhebber ben ik nogal trouw aan mijn liefde voor ‘gewone’ nagellakken. En ondanks dat er anno nu genoeg alternatieven zijn, waaronder de gel nagellak, heb ik ze tot kort geleden niet eerder uitgeprobeerd. Inmiddels is hier verandering in gekomen en mijn ervaring met de Pink Gellac deel ik in dit artikel met jou. Lees gauw verder…

De Pink Gellac is een gellak voor thuis. Met hun starterset heb je alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Hiermee creëer je dus als het ware thuis je eigen nagelstudio. Dat klinkt natuurlijk al erg aantrekkelijk. Maar het mooiste moet nog komen. Pink Gellac beloofd namelijk met hun systeem maar liefst 14 dagen lang een perfecte manicure en dat zonder chippen. Besef: twee volle weken!! Gewone nagellakken houden het, in het algemeen, gemiddeld nooit langer dan 3 dagen chipvrij op mijn nagels, 14 dagen is voor mij dus zeker een wereld van verschil. De Pink Gellac moest ik, zoals je ongetwijfeld wel kunt begrijpen, dan ook eens uitgeprobeerd hebben. Dus deed ik het..

Pink Gellac starterset

Zoals ik eerder al aangaf bevat de Pink Gellac starterset alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. In het pakket zitten de volgende items:

1 x Pink Gellac LED Lamp
1 gellak in de kleur Dynamic Pink
1 x Pink Gellac Base2
1 x Pink Gellac Ultra Shine 15ml
1 x Gratis primer Tijdelijk
1 x Nagelvijl 180-240
1 x Woodsticks
10 x Remover pockets
10 x Cleaner pockets
Een handleiding

Verder ontving ik drie gellakken in de kleuren: Vintage Nude, Beautiful Black en Tangerine Red.

Nadat ik de meegeleverde handleiding doorgenomen had ging ik van start. Van begin tot einde was ik ruim 20 minuten bezig geweest. Dankzij de duidelijke gebruiksaanwijzing is dit setje makkelijk in gebruik. Ik verwacht uiteraard dat dit proces bij een volgende gebruik sneller zal verlopen.

Over het resultaat was ik erg enthousiast. Vintage Nude is een prachtig nude lak en met de ultra shine top coat erover heen krijgt dit lak een schitterende glossy finish. Wat staat dit lakje mooi bij mijn huidskleur! Ik was oprecht heel blij met het behaalde resultaat. Twee weken lang geen omkijk naar mijn nagels, heerlijk! Althans, dat was de bedoeling.

Mijn verbazing was dan ook groot toen, na slechts twee dagen, de lak van mijn wijsvinger afviel. Ja, je leest het goed! Het beste ding viel gewoon van mijn nagel af! En toen viel het mij ook nog eens op dat twee andere vingers aan het loslaten waren. Uiteraard baalde ik hier enorm van. Ik besloot, na foto’s gemaakt te hebben, om alles maar te verwijderen en voor een tweede poging te gaan. Voor deze tweede poging koos ik voor een ander kleurtje, namelijk Dynamic Pink.

Zoals ik verwacht had ging, in vergelijking met de eerste keer, het proces veel sneller. Ik ging er zo’n beetje van af dat bij mijn eerste poging ik mogelijk iets verkeerds deed, dus ging ik zorgvuldiger te werk. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat Pink Gellac bij anderen wel ruim twee weken op blijft zitten en bij mij maar slechts enkele dagen. Hier wil ik uiteraard verandering in hebben. Vol goede moed ging ik dan ook aan de slag.
Pink Gellac Dynamic Pink is een zoete watermeloen-roze kleur, een heerlijke kleur voor de warme zomerse dagen.

Wat het precies is dat ik fout deed, weet ik nog steeds niet. Slechts de volgende dag was de lak van mijn middelvinger gevallen, gevolgd door mijn wijsvinger. Maar ook op mijn duim was de lak half los. Zoals je wel kunt begrijpen baalde ik enorm. De aangegeven stappen werden door mij keurig gevolgd en desondanks bleef de lak maar slechts 1 tot 2 dagen goed zitten. Ik begon dan ook voorzichtig te denken dat mijn nagels niet voor Gellac gemaakt zijn. Maar dat kan toch niet?

Na enkele dagen voorbij te laten gaan besloot ik maar contact met Pink Gellac te nemen. Ik kreeg keurig een reactie terug. Naast de stappen om op te volgen (zoals in de handleiding staat) kreeg ik de link van een YouTube video om naar te kijken. Ook werd mij aangeraden om de primer te gebruiken, deze zorgt namelijk voor een betere hechting. Ik kreeg vervolgen weer vertrouwen in en enkele dagen later besloot ik om wederom helemaal voor te gaan.

Voor deze derde poging ging ik voor de felle Tangerine Red. Wat is dit een levendige tint. Dit kleurtje kreeg van mij twee dunne laagjes voor een prachtige dekking. En door de top coat een mooi glossy finish. En dan was het vervolgens maar hopen dat mijn manicure toch wel rond de beloofde twee weken goed zal blijven zitten. Zelfs met een weekje zou ik al heel blij zijn.

Geloof het of niet, maar mijn manicure heeft de beloofde twee weken gehaald! Ja, je leest het goed! Nog steeds sta ik er zelf van versteld. Dat mijn manicure een weekje perfect bleef zitten was ik al blij mee, maar op twee volle weken had ik stiekem toch niet (meer) op gerekend. Maar het is echt gebeurt. En ik ben om!!! Behalve het gebruik van een primer heb ik dit keer extra goed op gelet dat ik dunne laagjes aanbracht. De combinatie van een primer en dunne laagjes maakt bij mij duidelijk het verschil.

Bovenstaande foto is op dag 14 genomen. Hier zit mijn manicure er nog goed uit, (met uitzondering van uitgroei) wel ontdekte ik op mijn duim en middelvinger lichte barstjes.

Op dag 15 was het hoogtijd om het geheel te verwijderen. Zoals je op bovenstaande foto kunt zien mist mijn middelvinger inmiddels een stukje lak. Maar hé, mij hoor je zeker niet klagen. Twee volle weken mooi en verzorgde nagels is wat mij betreft een top prestatie.

Al met al ben ik super enthousiast over Pink Gellac. Het heeft mij in eerste instantie wat gefrustreerd maar ik ben inmiddels fan! Wanneer je de stappen goed opvolg en gebruik van de primer maakt, moet twee weken een perfecte manicure geen enkele probleem zijn. Naast dat je dus twee weken lang geen omkijk naar je manicure hebt, is een ander voordeel dat je nagels minder snel afbreken. En dus flink kunnen doorgroeien.

Het feit dat de Pink Gellac twee weken perfect op mijn nagels is blijven zitten, is wel het bewijs dat iedereen dit resultaat kan behalen!

Pink Gellac is via het eigen webshop verkrijgbaar: pinkgellac.nl

Wat is jouw ervaring met de Pink Gellac?

Volg jij mij al via?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “Mijn ervaring met de gellak van Pink Gellac

  1. Een heel fijn artikel. Erg fijn dat je de tijd genomen hebt om de beloofde twee weken af te wachten. Steeds vaker lees ik reviews van bloggers en wordt er conclusie getrokken terwijl ze de beloofde 14 dagen niet eens afgewacht hebben.

  2. @Jolande Jonker: Om de Gellak af te halen heb je een speciale remover nodig, deze kun je gewoon via de webshop van gellak bestellen.

  3. Bij mij blijft het ook niet zolang zitten wat ik verkeerd doe Weet ik niet. Ik heb al van alles geprobeerd . Langer onder de lamp .primer gebruikt base en dan de kleur. En dan de shine

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top