Je bent hier
Home > Headlines > De 3 beste films van nu om samen met je partner te kijken

De 3 beste films van nu om samen met je partner te kijken

In het algemeen kijk ik veel meer films dan mijn wederhelft. Maar dat is ook niet zo gek gezien ik voor de site filmreviews schrijf. Per week zijn het toch wel minstens een handje vol films. Heerlijk vind ik dat om wanneer de kids rustig in bed liggen een goede film op te zetten. Uiteraard in bed en als het even kan iets lekkers en een lekker kopje thee erbij. Naast dat ik er intens van kan genieten om (thuis) alleen voor de buis te hangen, vind ik het ook fijn om samen met manlief een filmpje te pakken. Dan vind ik het leuker om naar de wat stoerdere films te kijken i.p.v. een zoetsappige alternatief. Afgelopen periode hebben wij een viertal films gezien, benieuwd welke? Lees dan gezellig verder en ontdek welke films manlief en ik onlangs samen naar gekeken hebben.

De 3 beste films van nu om samen met je partner te kijken

Upgrade

Upgrade is een sciencefiction actie film die zich in de nabije toekomst afspeelt. Een toekomst waar technologie alle aspecten van het leven beheert. De film verteld het verhaal van Grey die samen met zijn vrouw op een zeer gewelddadige wijze beroofd worden. Hierbij wordt zijn vrouw vermoord en raakt hijzelf verlamd. Hij wilt zich wreken  maar kan door zijn verlamming niets ondernemen. Wanneer Grey door een zeer rijke uitvinder wordt benaderd om hem te helpen wraak te nemen gaat hij in op zijn bod. Hij staat toe dat er een kunstmatig intelligent implantaat genaamd STEM bij hem wordt uitgevoerd. Hiermee krijgt Grey niet enkel zijn fysieke vermogens terug maar ook bijzondere krachten. Niets houdt hem nog tegen om op wraak uit te gaan en dat doet hij ook. Maar wat Grey niet weet is dat STEM een eigen planning heeft.

De film Upgrade is een spannende film waar je geboeid naar blijft kijken. Het verhaal en opbouw van de film is goed uitgewerkt en de vaart zit er ook goed in. Wat betreft acties zul je zeker niet tekort aan komen en het acteerwerk is prima. Upgrade is een film waar zowel manlief als ikzelf van genoten hebben. Moet wel zeggen dat ik het eind nogal verrassend vind.

SuperFly

SuperFly is (als ik het goed heb) een verfilming van de in 1972 uitgebrachte gelijknamig film. Het is een actie/misdaad film en verteld het verhaal van Youngblood Priest, een drugsdealer. Priest is het leven die hij leid nogal zat en wilt met de hele drugshandel stoppen. Om financieel niet achteruit te gaan wilt hij nog één keer een grote slag slaan en hiermee een nieuw leven beginnen.Uiteraard wordt zijn plannen gedwarsboomd en is het nog maar de vraag of hij er levend uitkomt.

Echt vernieuwend is het verhaal natuurlijk niet maar SuperFly is wel een vermakelijke film om samen met je partner naar te kijken. De film is goed te volgen en de opbouw is prima. Echt diepgang is er niet maar de film heeft wel de nodige spanning en actiescènes. Gewoon een prima film.

Rampage

Rampage is een monsterfilm gebaseerd op de gelijknamige computerspelen van Midway Games. Zelf ken ik deze spelletje niet maar de film wilde ik wel graag zien. Dat Dwayne ‘The Rock’ Johnson in de film speelt heeft hier natuurlijk alles mee te maken.

Rampage vertelt het verhaal van Davis Okoye (gespeeld door Dwayne Johnson), een primatoloog met een zeldzame albino gorilla (George) als vriend. Je verwacht het niet, maar George is een dier die gebarentaal onder de knie heeft. Wanneer George in aanraking met een experimenteel serum komt veranderd hij in een reusachtige opgefokte beest en gaat tekeer. Davis doet er uiteraard alles aan om zijn grote vriend te helpen en krijgt hulp van een genetische wetenschapper. Snel genoeg komen zij erachter dat niet enkel George dat besmet is maar nog twee andere dieren. Wanneer dit drietal erop uit trekken breekt de hel los. Alsof het leger de dieren niet genoeg opfokken worden ze ook nog eens door een radiosignaal gekweeld. Terwijl de monsterlijke drietal koers richting Chicago zetten, waar het signaal vandaan komt, laten ze een spoor van vernieling achter zich.

Rampage is het type film waar je in principe vanaf het begin weet wat je kunt verwachten. In dit geval een actiespektakel waar je met je verstand op nul naar moet kijken. Het is een film waar je niet te veel over na moet denken maar gewoon van moet genieten. De film zit vol acties maar heeft gelukkig ook voldoende humor, vooral om de aparte humor van George heb ik enorm van genoten. Rampage is een vermakelijk film dat zeker de moeite waard is om naar te kijken.

 Heb jij nog andere leuke filmtips?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “De 3 beste films van nu om samen met je partner te kijken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top