Je bent hier
Home > Columns > Peuterpuber

Peuterpuber

Tweejarig meisje sluit vader op balkon op

Vanochtend heeft een tweejarig meisje haar vader op het balkon opgesloten. Reden hiervan is, naar vaders eigen zeggen, omdat hij zijn dochtertje in de vroege ochtend weigerde snoep of chips te geven.”Dochtertjelief pikte dit duidelijk niet en bleef maar zeuren. Overal waar ik naar toe ging volgde zij mij. Toen ik de balkon op ging om mijn sporttas binnen te halen deed zij iets wat ik totaal niet aan zag komen. Mijn tweejarig dochtertje grendelde het balkondeur, terwijl ik zonder jas op de balkon stond”.

Ondanks het gesmeek van haar vader, om de deur te ontgrendelen, liet dit meisje haar vader ruim 5 minuten lang buiten in de kou staan.
“Het was duidelijk dat mijn kleine meid van haar protestactie genoot. Mij uitlachen deed zij dan ook volop!”
Uiteindelijk was het de moeder die ertussen kwam. Op verzoek van haar ontgrendelt hun dochter de balkondeur en kon vader eindelijk de warmte opzoeken.

Kinderen zien er schattig en lief uit, en meestal zijn ze dit ook. Maar laat je niet voor de gek houden door hun onschuldige blik. Steeds vaker komt het voor dat kleine kinderen in opstand komen. Zij hebben immers een eigen wil en dat moet en zal duidelijk gemaakt worden. Helaas zijn het vaak de eigen ouders die het moeten ontgelden.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top