Je bent hier
Home > Columns > Peuter boette voor wildplassen

Peuter boette voor wildplassen

Ouders van kleine kinderen moeten naast flexibel, ook probleemoplossend zijn. Heb je een peuter in huis, dan weet je hoe zwak hun blaasje nog is en dat zij niet lang hun behoeftes kunnen inhouden. Wanneer je peuter dan hoognodig moet, moet jij er als ouder snel bij zijn, tenzij je een natte broek niet storend vindt. Velen onder ons hebben weleens hun peuter op straat laten plassen, gewoonweg omdat nergens in de buurt een wc te vinden is. Wat moet je anders? Een peuter die weliswaar net zindelijk is, zijn/haar plas in laten houden is ook geen optie. Helaas kun je tegenwoordig niet meer op een beetje begrip van je medemens rekenen en slingeren agenten maar wat graag met boetes.

Een driejarig jongetje uit Amsterdam heeft van een agent een boete van 120 euro gekregen omdat hij stond te plassen aan de kant van de weg. De moeder, die zoontjelief van de peuterspeelzaal haalde, besloot haar zoontje op straat te laten plassen omdat het jongetje zijn plas niet langer kon ophouden.
Helaas kwam er uitgerekend op dat moment een motoragent voorbij die dat zeer ongepast vindt en beboette het jongetje.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “Peuter boette voor wildplassen

  1. Waanzinnig verhaal… ik denk dat meneer agent zelf óf geen kinderen heeft, óf niet echt betrokken geweest bij de zindelijkheidstraining. Ik weet nog, toen onze jongste nét zindelijk was en we op vakantie naar Zuid-Frankrijk gingen met de auto: Wat een drama! Uitgelegd dat ze op tijd moest zeggen dat ze moest plassen, omdat er nu eenmaal langs de snelweg niet om de 2 minuten een WC voorhanden is. Maar ja, die kleintjes begrijpen dat gewoon nog niet, en het uiteindelijke gevolg was dat ze tijdens de reis (helaas) weer even een luiertje omkreeg….. Tja, het is een hele toer om overal WC’s in de gaten te houden, meneer agent is dus niet echt op de hoogte van één en ander. Sukkel, haha!

  2. Niet te geloven!!! Dat een agent zo iets druk te doen. Hij moet zich echt doodschamen om een peuter boette voor wildplassen te geven. Waarschijnlijk is deze agent kindloos en ieder persoon met een beetje hersens kan begrijpen dat het voor een peuter onmogelijk is om de plas in te moeten houden.

  3. Het verhaal van het driejarige jongetje dat door een agent op de bon was geslingerd wegens wildplassen, blijkt een verzinsel van de moeder te zijn. De vrouw wilde op deze manier geld aftroggelen van een bekende.

    Dat heeft ze verklaard aan de Telegraaf. Hoewel het een lage streek is, had de vrouw waarschijnlijk geen idee welke anti-politiesentimenten het bericht los zou maken. In Amsterdam bleken dienders al massaal te worden verweten dat ze alleen maar op plassende kleuters jagen en bovendien werd het ‘voorval’ breed in de media uitgemeten. Of de leugen voor de vrouw gevolgen heeft is onbekend, maar zowel haar zoontje als de politie valt in dit geval niets te verwijten.

    ——————————————
    las dit net nou lekker dan als je zoiets gaat verzinnen!

  4. Dat hoorde ik ook al. Wat een gek verhaal om zomaar te verzinnen. Deze vrouw moet zich diep schamen. Het schijnt dat zij op deze manier geld wilde binnenkrijgen. Het is inderdaad crisis, veel mensen hebben het moeilijk, maar om dan zo een verhaal te verspreiden vind ik heel erg laag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top