Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Mijn Persoonlijke Parfum Collectie

Mijn Persoonlijke Parfum Collectie

Voor mij staan parfums op nummer twee wat betreft beautyproducten waar ik maar niet genoeg van kan krijgen. Het is denk ik meer om hun prijzen dat ze niet op nummer één staan. Want inmiddels weet ik van mezelf dat mijn smaak niet altijd even budgetvriendelijk is. Vandaag deel ik mijn parfumstash met jullie, het is dan ook een blogpost met veel foto’s.parfum stash 10Als we het over parfums hebben vind ik veel geuren lekker, maar toch merk ik dat ik niet zo van de hele frisse geuren ben. Voor mij is een geur lekker wanneer het zoet, poederig en warm oftewel sensueel is. Gewoon lekker vrouwelijk zeg maar. Aan mijn stash kun je mijn zwakte voor heerlijke vrouwelijke geuren dan ook goed terug zien.parfum stash 12Ik heb onderhand een parfumstash opgebouwd waar ik heel blij mee ben. Toegegeven: er zijn nog enkele merken die ik nog heel graag aan mijn stash zou willen toevoegen maar ik ben absoluut ook tevreden met de inhoud van mijn huidige stash. Met name de duurdere geuren zijn favoriet!parfum stash 11Mede door het bloggen ben ik, denk ik, meer van parfums gaan houden. Voorheen hield ik ook wel van lekkere geuren maar mijn liefde is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Dit natuurlijk omdat ik meer in aanraking met diverse (nieuwe) geuren kom. En qua wat ik lekker vind ben ik in de loop der jaren kieskeuriger geworden. Wat ook niet vreemd is. parfum stash 2parfum stash 3Desondanks heb ik, naast de duurdere geuren, redelijk veel budgetparfums in mijn stash staan. Maar ik moet ook eerlijk toegeven dat ik ze haast niet gebruik en dat is toch wel zonde. Dit van mezelf wetende koop ik tegenwoordig ook haast geen budgetgeuren meer. parfum stash 1Van diverse merken kan ik enorm genieten maar er zijn een enkele geuren waar ik toch echt kriebeltjes van in mijn buik krijg als ik ze ruik. Als ik een top 5 lekkerste geuren uit mijn huidige parfumstash zou opstellen zou het er ongeveer als volgt uitzien: Roberto Cavalli Nero Assoluto, Roberto Cavalli Exotica, Miss Dior eau de parfum, Guerlain La petite Robe Noire en Jil Sander Sun. Waarvan Exotica en Sun tot mijn zomerse favorieten behoren en de andere drie bij koudere dagen favoriet.parfum stash 9Naast fullsize parfumflesjes zitten er in mijn stash ook wat mini’s omdat ik de flesjes zo schattig vind. Ik heb ze dan ook meer voor de sier dan dat ik ze werkelijk gebruik. Van de geuren die ik wel lekker vind, zoals Vanille Noir, tweede foto van links, heb ik een fullsize flesje. Bovenstaande mini’s zijn allemaal van Yves Rocher. parfum stash 8Deze twee mini’s vind ik heerlijk! De fullsize flesjes zou ik nog eens graag in mijn stash willen toevoegen.

parfum stash 0Van al mijn geuren is Guerlain La petite Robe Noire toch wel het geurtje waarvan ik het zonde vind om het te gebruiken maar ook één van de geuren met de mooiste flacon. parfum stash 13Ik ben geen groot fan van de geuren van Marc Jacobs, zijn geuren zijn naar mijn smaak te fris. Maar Daisy vind ik wel lekker en kijk eens naar haar uiterlijk..

parfum stashIk ben echt een sucker voor heerlijke vrouwelijke geuren. Zeg nou zelf; welke vrouw vindt het nou niet fijn om dagelijks uit diverse geuren te kunnen kiezen? Ik vind het heerlijk!

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Mijn Persoonlijke Parfum Collectie

  1. Wauw wat een flinke stash! Haha mooi om de keuze te kunnen hebben. Ik ben zooooo gek op Jill Sander SUN.. dat is misschien wel mijn alltime favoriet.. en daarna komt Burberry Body.. en ojee ik vergeet bijna Guerlain Insolence.. Haleluja 🙂 Wat geuren wel niet met je kunnen doen 🙂 x liefs!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top