Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Paula’s Choice Perfect Shine Hydrating Lip Gloss

Paula’s Choice Perfect Shine Hydrating Lip Gloss

Paula’s ChoiceLippen met een mooi tintje heeft voor mij de voorkeur. Tot nu toe ben ik er helaas nog niet in geslaagd mijn perfect-match-lipstick te vinden maar wat betreft lipgloss heb ik enkele favorieten. Mijn favoriete lipgloss op het moment is die van Lookx, met haar paarse tint. Ik ben er erg tevreden over en gebruik deze dan ook dagelijks. Het fijne aan mijn Lookx-lipgloss is dat het niet plakt, geen sterke geur heeft en de kleur erg mooi bij mijn huidskleur staat. Maar gezien de prijzen van de producten van Lookx ben ik nog steeds op zoek naar een goedkoper alternatief. Mijn zoektocht heeft mij naar deze Perfect Shine Hydrating Lip Gloss geleid en ik ben benieuwd.

Perfect Shine Hydrating Lip Gloss van Paula’s Choice is een lipgloss waarvan de formule verrijkt is met intensief verzachtende en plantaardige werkstoffen, zoals bijen- en carnaubawas, sheabutter en jojobaolie. De samenstelling bevat tevens intensief verzorgende ingrediënten, zoals honing-extract, glycerine, druivenpitten, tarwekiemoliën, zwarte bes- en framboosextracten, avocado en moerasbloem.

De Perfect Shine Hydrating Lip Gloss is in vijf tinten verkrijgbaar, met of zonder subtiele shimmers. Het product heeft een leuk ontwerp en de vorm en afwerking vind ik wel wat hebben. Waar ik overigens ook blij mee ben is dat het product niet van glas gemaakt is. Mijn meiden hebben namelijk de gewoonte om met mijn make-upproducten te spelen en dan gebeurt het geregeld dat er iets valt en breekt. Maar goed… Paula’s Choice lip gloss is dus niet van glas gemaakt.

Paula’s Choice 1Bij het eruit halen van de applicator voel je dat de huls een lichtelijk schraapsysteem heeft waardoor er geen overvloed aan lipgloss uit komt. De applicator zelf loopt wat schuin af waardoor je er beter mee kunt werken, dit is natuurlijk niets bijzonders aangezien vrijwel alle lipglossen anno nu zo’n applicator hebben. Wat betreft de pigmentatie is dit afhankelijk van de desbetreffende kleur; bij de een is slechts één laagje voldoende terwijl een ander pas dekkend is bij meerdere laagjes.

Paula’s Choice 2Ik stel je graag voor aan Strawberry Soda en Bubblegum.

Paula’s Choice Strawberry SodaStrawberry Soda is een aardbeikleurige lipgloss met een substantie die noch te dik, noch te dun is en die zich gemakkelijk laat uitsmeren. Strawberry Soda is heel zacht, is sheer te noemen en bevat subtiele shimmers. Het product voelt op de lippen zijdezacht aan, smeert fijn en laat een prachtige glans op de lippen achter. De gloss plakt niet en het houdt je lippen lekker gehydrateerd.

Paula’s Choice BubblegumDan hebben we Bubblegum, die een bubblegumroze kleur heeft. Bubblegum heeft in tegenstelling tot Strawberry Soda een dikkere structuur en een betere dekking. Door de dikkere structuur heb je genoeg aan één laagje om mooie roze lippen te creëren. Dit kleurtje blijft bij mij langer goed zitten dan Strawberry Soda. Het trekt naar mijn gevoel veel beter in de lippen en glanst veel minder. Een simpele maaltijd overleeft deze Strawberry Soda ook wel. De pigmentatie van deze kleur is dermate goed, dat het zeker geschikt is om als enige lipproduct te gebruiken.

Paula’s Choice 4De applicator van beide kleuren werkt goed. Het product is heel nauwkeurig aan te brengen en smeert goed uit.
Ik verwachtte eigenlijk dat deze lipglossen zoete geuren zouden bevatten maar dat is totaal niet het geval, ze hebben simpelweg een neutrale geur. Ik ben tevreden met deze Perfect Shine Hydrating Lip Gloss van Paula’s Choice maar helaas zit mijn ware kleur er niet tussen. Strawberry Soda vind ik wel mooi en het is zeker een tint die ik geregeld zal dragen maar van Bubblegum weet ik het zo niet. De combinatie van beide producten vind ik zeker wat hebben, eerst een dunne laag van Bubblegum en vervolgens daar overheen Strawberry Soda. Dit geeft een paarsachtige tint die ik wel mooi vind.

Paula’s Choice Perfect Shine Hydrating Lip Gloss zijn per stuk voor € 12,50 verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel www.paulaschoice.nl

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top